Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekwrocław

dystans do kobiet

Polecane posty

Gość maciekwrocław

Mam 21 lat, studiuję trudny techniczny kierunek, pracuję w swoim zawodzie, i poszerzam swoje horyzonty aby w przyszłości być dobrze opłacalnym specjalistą, także mam pasję. Niestety coraz bardziej odczuwam brak bliskości i czuję potrzebę aby znaleźć sobie partnerkę. I w tym wszystkim chodzi o to, że dziewczyny które mi się podobają pod względem fizycznym i intelektu to zazwyczaj są już zajęte. Druga sprawa to jest, że pochodzę z rodziny biedniejszej i zawsze kiedy rozpocząłem już pierwszy kontakt z "byłymi niedoszłymi" to okazało się, że one są z wyższych sfer i strasznie źle z tym się czułem. Trudno było mi pokonać to, że ja dopiero się rozwijam aby potem się dorobić czegoś, miałbym rówieśniczkę, która ma byt zapewniony przez rodziców. Czy może jeszcze nie dorosłem? Wiem, że mam też warunki fizyczne i mógłbym mieć "wiele kobiet" ale jednak brakuje mi tej pewności siebie do związku. Nie jestem żadnym narcyzem, chciałbym mieć normalną, zdrową i pełnosprytną kobietę z którą tworzyłbym już przyszłość, a nie zabawę.

Gość gość
spoko, nawet nie doczytalam do konca

"Trudno było mi pokonać to, że ja dopiero się rozwijam aby potem się dorobić czegoś, miałbym rówieśniczkę, która ma byt zapewniony przez rodziców." - chyba lubisz sobie stwarzać problemy, jak odpowiadasz dziewczynie nawet bogatej to co jest nie tak?

Gość gość
tej czkawka, podobna jestes do Avril?