Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi9393

Mieszkanie razem, zmiana relacji

Polecane posty

Gość gość
ten twój facet to cham i prostak

Gość gość
To ty bądź szczodrobliwa jak chcesz mieć wspólną kasę. Co to za interes jak facet ma nosić na swoich barkach większość wydatków a baba narzeka że nie jest szczodrobliwy. Tylko golo/du/pce które nic nie mają są szczodrobliwi, bo nic nie tracą i żyją za czyjeś. I jeszcze te wymagania....we łbie mi się nie mieści jaka jesteś bezczelna.

Gość gość
przyjdz od czasu do czasu do domu z kwiatkiem, moze byc jedna roza i powiedz mu ,ze kolega ci kupil i bardzo cie tym ucieszyl ,

Gość gość
Sa jeszcze inni faceci , moj obsypuje mnie prezentami bo lubi mnie czyms zaskoczyc ,ucieszyc :) zmien faceta bo z tym nic dobrego cie nie czeka

Gość gość
I już się zaczyna teroryzm ci/pą. Tylko to potraficie i pretensje do całego świata że nie kupuje prezentów. A same co z siebie dajecie? Gdzie kasa? Potraficie tylko żerować na chłopakach polskie ku/re/wki.

Gość gość
Nas nie interesuje twojej matki teroryzm ci/pą. Tylko to potrafi i pretensje do całego świata że twój ojciec nie kupuje jej prezentów. A sama mama co z siebie daje? Gdzie kasa? Potrafi twoja matka tylko żerować na ojcu polska ku/re/wka.

Gość gość
dziewczynę która się uczy i pracuje wyzywasz od pasożytów i ku/re/wek???

Gość gość
Zal to czytac. Szukaj innego faceta.

Gość gość
Dla mnie oboje jesteście p******i. Ty bo się prosisz o czekoladę, a on bo mieszkając razem dzieli kasę na moje twoje. Ludzie to jednak mają za mało problemów w życiu... Najpierw sama wymyśliłaś, że każdy płaci za siebie, a teraz wielki ból d**y bo czekolady nie kupi. No nie kupi, skoro sama chciałaś płacić za swoje fanaberie...

Gość gość
Mniej z nim przebywają,może dotrze do niego ze coś traci!!

Gość gość
Dzisiejsi polscy faceci to chamy i cwaniaki!! Mezczyzna szanujacy swoja Kobiete nie powie ani jednego zlego slowa na nia nawet gdy ta mu np. ubliza, traktuje ja cale zycie jak ksiezniczke , to on zarabia na utrzymanie rodziny, oddaje jej swoja pensje i jest z tego dumny ! a dzisiejsze polaczki nie nadaja sie do niczego, nie powinni szukac dla siebie normalnych dziewczyn tylko chodzic to tych k***u**ew w burdelu bo na nic innego nie zasluguja!!!

Gość gość
Czy teraz tez cię rżnie?

Po 3 latach zdecydowali sie razem zamieszkać haha :D ja pier.. Po 3 latach to juz bym szóstą dziewczyne przerabiał

Gość gość
Facet ma rację, nie jesteś jego żony, wspólnoty majątkowej nie ma, więc won od jego kasy i następnym razem nie mieszkaj "na knebel"

Gość gość
Brunetos244 dziś Po 3 latach zdecydowali sie razem zamieszkać haha smiech.gif ja pier.. Po 3 latach to juz bym szóstą dziewczyne przerabiał & A kogo interesuje, ze jesteś patologią i twój ojciec już sto szóstą przerabia a matkę na furze gnoju ze wsi wywieźli?

Gość gość
Rzuć go! Uciekaj póki możesz ratuj się dziewczyno

Gość gość
Olej dziada.