Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afowa

primer pod lakier do paznokci

Polecane posty

Gość afowa

Czy mogę użyć primera pod lakier do paznokci? Czy nie zniszczy to płytki? Każdy lakier mi na drugi dzień odpryskuje i chciałabym zobaczyć czy z primerem będzie inaczej.

Gość gość
Widzę, że nikt się jeszcze nie wypowiedział na ten temat, mnie to też w sumie interesuje z czystej ciekawości. Ciekawa jestem czy próbowałaś lakierów z Golden Rose? Dla mnie rewelacja :) Trzymają się u mnie min. 5 dni, nie odpryskują tylko ścierają się końcówki. Ostatnio nawet zmyłam po 5 dniach tylko dlatego, że mi się znudził kolor. Lakiery te są bardzo tanie. Ja stosuję te z serii Color Expert- koszt na allegro niecałe 5 zł. Kolorystyka super :) Na odtłuszczoną płytkę stosuję dodatkowo czarną odżywkę jako podkład oraz na koniec top coat - wszystko z Golden Rose. Może to też ma wpływ na wytrzymałość lakieru?

Zgadzam sie lakiery z golden rose zachwycaja trwaloscia! Ja juz bardzo długo uzywam serii color expert i nie narzekam, maja swietna pigmentacje, wiec czesto wystrcza tylko dwie warstwy, nie smuza i szybko schna. Paleta kolorow jest na biezaco powiekszana, nawet ostatnio wydano kilka pieknych kolorkow.