Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciemne rolety w oknach ? czy nie bardzo ?

Polecane posty

Gość gość

tak myślę by kupić ciemny brąz co wy na to ? mam obawy że słońce ich "wypali" i będą paskudne albo że będzie zbyt ciemno w pokoju ? myslę że w upalne dni będzie znacznie chłodniej niż z jasnymi

Gość gość
Ładnie się prezentują, ale mnie rano denerwują, bo wydaje się ciemniej i wstać się nie chce ;) Ale jak kto lubi :P

Gość gość
mi o to chodzi :) żeby dłużej pospac :D bo w tej chwili mam pomarańczowe i jest widno...

Gość gość
chyba się skuszę na ciemny brąz :) boję się że będę tego żałować ale jak nie kupie to się nie dowiem :)

Gość gość
No to się nie zastanawiaj tylko bierz ;) A myślisz o takich roletach dzień - noc czy "jednolitych"?

Gość gość
teraz mam jednolite. więc kupię dzień- noc

Gość gość
no to fajnie, elegancko będą wyglądać :)

Gość gość
Ja mam ciemny brąz i przy dzieciach rewelacja,lepiej śpią.miałam kiedyś takie jasne żółte to masakra tak widno

Gość gość
Mogą i być białe zależy z jakiej są tkaniny tzn jak przepuszczają swiatlo

Gość gość
Ja mam ciemny brąz w sypialni. Wczesniej miałam błękitne ale zmieniłam po malowaniu, bo nijak nie pasowały. Jest ciemniej, nie przepuszczają tak światła jak jasne.

Gość Monika2424
Myślę, że będą się fajnie prezentowały. W sypialni musi być ciemno, żeby się porządnie wyspać, więc jestem za. Ten ciemny brąz będzie świetnym wyborem, zwłaszcza jeśli sypialnia jest utrzymana w podobnej kolorystyce. Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się też rolety typu dzień-noc. Widziałaś je? W Lotari możesz sobie sprawdzić jak wyglądają. Dzięki nim w dzień będziesz miała w pokoju trochę słońca, a w nocy i nad ranem będzie odpowiednio ciemno.

Gość gość
Mam ciemny brąz. Wreszcie się wysypiam, bo mam pod oknem latarnię, co daje po oczach przy jasnych roletach.

Gość gość
Moim zdaniem są w porządku, ale warto zapytać o to profesjonalistów. U mnie rolety montowała firma http://maat.com.pl/ i dobrze sobie z tym poradzili.