Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży dylemat

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka , jesteśmy razem 4 lata . Ja studiuje on czasem pracuje.Ale jakoś od dwóch lat nam się nie układa On mnie na każdym kroku okłamuje , nie chce się ze mną spotykać , nie uprawiamy seksu , cały czas albo się kłócimy albo nie rozmawiamy ze sobą w ogóle.Ale ani ja go nie umiem zostawić ani on mnie a oboje ewidentnie się ze sobą męczymy.Kiedyś mi powiedział , że wszystko go we mnie denerwuje.Fakt mnie w nim też , jest nieporadny i leniwy ale jednak nie umiem go zostawić ani on tym bardziej mnie.Ja też nie jestem bez wad chociaż według niego moją wadą jest mówienie wprost co mi nie pasuje i mówie ale to nic nie daje.Mój chłopak nie skończył żadnej szkoły , pracuje jak brakuje mu pieniędzy , nie spotykamy się bo on wychodzi z kolegami , nie uprawiamy seksu bo mu nie ufam.Potrafi wyłączyć telefon na 3 dni a moje urodziny spędzić z kumplami . Ja już myślę o przyszłości , chciałabym już z kimś zamieszkać czyli generalnie się już usamodzielnić a on nie.I mimo tych różnic nie umiemy się rozstać.Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Nikt nic ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona