Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38tc A ból brzucha jak na okres.czy to już?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Może któraś Mama mi powie czy też tak mialyscie?czy to są już skurcze?? Od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch tak jak na okres?? Czy wymaga to natychmiastowej wizyty w szpitalu czy no spa?jak myślicie???

Gość gość
co jakiś czas tzn. co jaki? mogą to być skurcze przepowiadające, możesz zrobić próbę wodną, czyli wejść do ciepłej wody na 15 min i jeżeli po wyjściu z wanny nadal bóle będą to będzie oznaczało, że to poród

Gość gość
Mniej więcej co 15 min.taki ból się pojawią.Chwilę boli i przestaje.

Gość gość
to moim zdaniem już. ja tak miałam , potem coraz krócej, i coraz silniej

Gość gość
Czyli radzisz mi jechac na IP? Boje sie,wiem,ze to wszystko zbliza sie wielkimi krokami,ale im blizej tym bardziej sie boje...

Gość gość
haha, chyba każda się bała, ale nie masz za bardzo wyjścia, nóg nie zaciśniesz powodzenia !

Gość gość
na IP to się jedzie jak skurcze są co 8 min, chyba że masz ze 100 km do szpitala

Gość gość
Wiem,ze nog nie zacisne.Jestem wszystkieho swiadoma,wiem,ze bedzie bolalo jeszcze gorzej...ale swiadomosc,ze to juz???? Czy abym napewno dam radę???mam tysiąc myśli na minute

Gość gość
Ale chodzi o to czy to są te właściwe skurcze????nie bolą aż tak bardzo. Taki typowy ból jak na okres

Gość gość
o pisałam Ci o próbie wodnej, po niej będziesz wiedziała,poza tym skurcze się nasilają

Gość gość
Może to tylko bóle przepowiadajace, mogą się pojawiać i na dwa tygodnie przed terminem. Zauważ czy w czasie bólu masz skurcz macicy, czy brzuch w tym czasie robi się twardy, napięty. Jeśli tak to zaczął się poród.

Gość gość
Może to tylko bóle przepowiadajace, mogą się pojawiać i na dwa tygodnie przed terminem. Zauważ czy w czasie bólu masz skurcz macicy, czy brzuch w tym czasie robi się twardy, napięty. Jeśli tak to zaczął się poród.

Gość gość
Oki,dziękuję za porady,zaraz się wykapie i zobaczę się sie nasila te bóle.Będę obserwowała też czy twardnie brzuch. Jeszcze raz dziekuje☺