Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która dała tak córce? :)

Polecane posty

Gość gość

Myślę nad imieniem Gala dla córki, nawet sprawdziłam są imieniny w kalendarzu smiech.gif Gala albo Aurora, te dwa imiona :)

Gość gość
Sąsiadka miała bardzo mądrą pudliczkę Galę. O strzałach z Aurory to chyba nie muszę wspominać. Jakieś inne, ciekawe pomysły na nazwanie firmy czy pluszaczka? :)

Gość gość
Rodzice czasami mają poronione pomysły na imiona, może i oryginalne, ale wczuj się w rolę córki za kilkanaście lat. Gala to ładne imię dla suczki, ale czy dla dziewczynki.......???

Gość gość
Gala to imię dla kobiety, to że ludzie dają psu na imie Sara albo Kuba to znaczy, że to psie imiona?

Gość gość
Podoba mi się Gaja, Gala trochę kojarzy się z pewną gazetą;-) Aurora trochę trudne do wymówienia i wołania. Może Aurelia - podobne, ale bardziej miękkie.

Gość gość
Aurora bardzo modne we Francji, ale tam wymawia się jak "horror" heheh. Na pewno lepsze od Gala, czyli odmiany jabłek. Mi też kojarzy się z galasami.....

Gość gość
aurora to zorza polarna

Gość gość
Gaja lepiej, gala to odmiana ziemniaków a nie jablek. Jedna mala Aurorę znam, ni ziebi mnie to ni grzeje. W disneyu byla taka ksiezniczka tez :P

Gość gość
Gala to jak gazeta niskich lotów. Już lepiej, jak ktoś zasugerował, Gaja. Aurora nie. Twarde, szorstkie, trudne do wymówienia. A jeśli wyjedzie kiedyś za granicę, to nikt jej imienia nie wypowie. Aurelia też trudne, ale milsze dla ucha.

Gość gość
A sory, sa i jablka gala i kartofle :D

Gość gość
jabłka też są gala,mój tata bardzo je lubi

Gość gość
U Rosjan Gala to zdrobnienie od Galiny ( Haliny)

Gość gość
Ta mala co ja znam to w uk mieszka i nikt nie ma problemu z wymowa. W niemczech mize by mieli Ale bez przesady, to wszystkich krzyskow, grzeskow itp by trzebabylo pozmieniac bo co bedzie jak wyjada :P