Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Anja

rozpad małżeństwa

Polecane posty

Gość gość anja
Mamy dla siebie trochę czasu ostatnio dużo rozmawiamy i o seksie i o nas ogólnie i oboje boimy sie seksu zeby nie bylo ciąży. Z gumami nam nie wychodzi i tracimy ochotę na seks jesli maja byc gumy czy stosunek przerywany. Tabletki odpadają ze względu na moje zdrowie moze dojdziey do jakiegs wyjścia z tej sytuacji ale trzeba czasu

Gość gość
pusc sie:)

Jezeli boicie sie ciazy i niechcecie gumek ani tabletek to jeszcze jest zabieg podwiazaina nasieniowodu u mezczyzn, zalatwia sprawe na cacy. Tylko czy on sie zgodzi?

Gość gość
Czy na prawdę tak trudno kochać się tylko w niepłodne dni, a nie narzekać na seks z gumką ? Czy wam trzeba tłumaczyć że od 10 dni przed kolejnym okresem do okresu to dni niepłodne ?

Gość gość anja
Dupa Jasio przed okresem 10 dni ostatnio bylam dzień przed okresem u ginekologa i powiedział żeby uważać bo mam dni płodne a na drugi dzień dostałam okresu. Co do wazektomii jest nielegalna a prywatnie nas niestac oczywiście ze by sie poddał

Gość gość
dla mnie jednak to nie jest żaden rozpad małżeństwa ale pewien kryzys i to do przezwyciężenia związany z nawarstionymi problemami w waszym życiu, raczej nie zawinionymi przez nikogo z was oraz LĘK PRZED NASTĘPNĄ CIĄŻĄ . Potrzebna jest rozmowa, może terapia małżeńska i na pewno dobre zabezpieczenie przed ciążą a nie kochanek. Jeśli tabletki nie wchodzą w grę to są dwie możliwości - wkładka wewnątrzmaciczna wydzielająca małe dawki hormonów (zakłada się na pięć lat) albo jeśli już w ogóle nie planujecie dzieci. wazektomia u męża. Mam wrażenie, że jesteś też w depresji i być może to też wymaga leczenia

Gość gość anja
Gość 9:18 dużo w tym prawdy wydaje mi się ze mam załamanie nic z hormonami nie wchodzi w grę myślę o wkładce miedzianej ale się boje bo i tak jestem obciążona genetycznie nowotworem jajnika i to mnie przeraża że wkladka moze cos przyspieszyc sama niewiem na dzien dzisiejszy niemam na wkładkę a ni wspomne o wazektomii

Gość gość
Mam koleżankę, która tkwiła w wieloletnim związku. Nie układało im się w łóżku, nawet miała iść do seksuologa bo on zarzucał jej oziębłość ale związek się rozpadł. Na delegacji poznała faceta i oszalała na jego punkcie. Mieszkają w odległych miastach i rzadko się widują ale jak już jest spotkanie to seks przez całą noc i ciągle jej mało. Wysyła mu seksowne smsy i pisze, żeby przyjechał bo nie wytrzyma. Tak więc czasami zmiana partnera odmienia życie seksualne. Ja na szczęście nie mam takich problemów :)

Gość gość
gosc dobrze radzi:)

Gość gość anja
Dużo ostatnio rozmawiamy o nas i życiu o tym co sie stało że nie kochamy się i o antykoncepcji i na razie próbujemy z gumkami mala to przyjemność dla mnie ale lepsze to niż kolejna ciąża. Jak cos to wkladka miedziana jak uzbieram kasy. Kochamy się i zależy nam na sobie i może uda się to uratować. Dziekuje tym co odradzali zdradę jesteście super szkoda że blisko mnie nie ma takich ludzi

Gość gość anja
Stalo sie po niedzieli jedziemy składać wiosek o rozwód on bierze dom dzieci ja odejdę

Gość gość
provo ksiedza