Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z ta gorączka i spacerami

Polecane posty

Gość gość
Po prostu jestem sama w domu. Maz w pracy a ja musze wyjść kupić cos na obiad a nie mam ci zrobic z córką. I spacer na myśli miałam do sklepu i do domu. Najwyżej dzisiaj bedzie pizza :)

Gość gość
To kupisz jak będziesz szla.do przychodni. Albo niech mąż kupi jak będzie wracał .

Gość gość
Twoje dziecko w tej chwili nie ma gorączki wyłącznie dlatego, że lek działa a nie, że jest zdrowe. Żadnych spacerów.

Gość gość
Dlatego ja mam zawsze jeden awaryjny obiad w zamrażalniku.

Gość gość
U nas szpital w domu dlatego bedzie pizza. Męża tez dopadło wlasnie dzwonił ze gorączkę ma i na 18 do lekarza idzie. Jestem w 5 miesiącu ciąży i jak narazie tylko ja sie trzy nam zdrowo. Przestaje działać lek i znowu ma stan podgoraczkowy. Chyba basen ich załatwił na weekend

Gość gość
Jak mój przedszkolak ma objawy typu gorączka, czy kaszel, to nie chodzę na spacery. Staram się, aby chorobę zniszczyć na samym początku. Bo po co to po lekarzach chodzić. Pelavo multi podaję, pomocny to syrop.

Gość gość
U nas to by bylo raczej za mało. Córka ma ostre zapalenie gardła i ucha wiec bez antybiotyku się nie obeszlo natomiast mąż goraczkuje od poniedziałku i również skończyło sie antybiotykiem. Tylko ja jak narazie sie trzymam a na dodatek jestem w ciąŻy