Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kończę z kafe.. żegnam, już nie będę tu pisał...

Polecane posty

Gość gość

Źle wpływa to na moje życie, czytanie i pisanie, 90% treści to wymysły ludzi z zaburzeniami psychicznymi. Gdy pierwszy raz tu trafiłem, byłem lekko zszokowany, a to pociągnęło, zainteresowało... Ale nie ma w tym żadnego sensu, jest tylko coraz gorzej. Kończę z tym na zawsze i wszystkim tego życzę. Pozdrawiam.

Gość gość
Też podjęłam taką decyzję lata temu i jak widać nie udało się

Gość gość
Czymaj sie. Jestesmy z toba...

Gość gość
bardzo dobrze

Gość gość
Bo widzisz,na to forum to się wchodzi zeby się pośmiać,poczytac co głupki wymyślają itd ,nie ma sie co nakręcać ,wyluzuj facet :)

Gość gość
też o tym myślałem autorze, wczoraj:O zastanawiałem się, co by było gdyby... i udało się, teraz jestem szczęśliwy i mogę śmiać się z takich jak ty :D

Gość gość
nie damrady chyba?

Gość gość
Nikt wam nie kaze tu pisac , spadajcie :P

Gość gość
Ktos was zmuszal ,zeby tu pisac ? Kto chce niech pisze , kto nie chce - moze zniknac nawet bez pozegnania , kogo to interesuje czy tu jestes - czy ciebie niema , mnie to wisi .

Gość gość
A mnie to interesuje czy tu ktoś jest czy nie bo tyko tutaj mam kontakt z kochaną osobą.Od piątku nie odzywa się..nie wiem co się dzieje.Martwię sie o niego podobno chciał się wieszać:-(

Gość gość
Brawo dla Autora. Popieram. Kafeteria to dno. H.D. i kamieni kupa. Kazdy kto tu siedzi siedzi na dnie. Więc czas wstac.

Gość Helenka Zy
Doskonale! Nic trudnego. Robiłam to ze sto razy 😴

Gość gość
tak jest to dno jestem za!

Gość gość
A ja się nie zgadzam! Poznałem tu naprawde miłą dziewczynę. Przenieśliśmy się na prive i od kolku miesięcy piszemy do siebie codziennie, a jak się spotykamy w necie- rozmawiamy całymi godzinami i tematów nie brakuje. Okazuje się więc, że JEDNAK MOŻNA. Ale zgadzam się, że na Kafe jest dużo osób rozchwianych emocjonalnie i takich, ktorzy nie wiedza, czego chcą. Mnie się udało.

Gość gość
Mało i rzadko piszę więcej czytam poznając poglądy innych i ich morale. Dziwię się, że ludzie XXI w. są tak mało kulturalni. Podnieca ich wulgaryzm są ograniczeni w tematach. Poruszają sprawy intymne na publicznym forum. Jest tutaj dużo udzielających się wróżek i wróżbitów chcących swoimi poglądami kształtować świat i środowisko. Jednym słowem dno i wodorosty to kafe. Szkoda czasu lepiej wyjść na spacer i podziwiać piękno budzącej się do życia przyrody.

Gość gość
no to nie pisz,kogo to obchodzi :(

Gość gość
a ty po chuj tu jestes

Gość gość
NA FORUM KAFE PILNE POTRZEBNY LEKARZ PSYCHIATRA!!! Ludzie pora wybrać się do lekarza, bo w waszych głowach nie tylko siano i sieczka lecz złośliwy rak was toczy.

Gość gość
Czy jest na sali lekarz?:-D

Gość ZuzRenia
jakaś dziwna siła mnie tu przyciąga od czasu do czasu. Był problem- weszłam...problemu nie ma- jestem. Dlaczego ? Do szału doprowadzają mnie wypowiedzi "gości". Bo nie identyfikowalni, bez sensu. Taka zbiorówka -jedna masa- jednak historia. A gdzie indywidualizm? Czy na tych forach chodzi o to by się zlać w całość ?