Natka43 0 Napisano Luty 8, 2016 Czy jest możliwość, że moja koleżanka jest w ciąży ?jeśli : - podczas stosunku pękła prezerwatywa (to był pierwszy dzień niepłodny) - nie zażyła tabletki "dzień po" - dostała okresu w terminie , jednak był on bardzo skąpy i trwał tylko 1 dzień. Dodam , że nigdy tak nie było, okres zawsze był obfity i trwał 4 dni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2016 Kolezanka ? To skad znasz tyle szczegolow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2016 A dlaczego "koleżanka" jeszcze testu ciążowego nie wykonała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka43 0 Napisano Luty 8, 2016 Tak, koleżanka. Znam szczegóły, bo to bliska mi osoba i mówimy sobie o wszystkim. Powiedziałam, żeby sama napisała na kafe , ale nie chciała zakładać konta i poprosiła mnie o to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2016 zeby pisac na kafe nie trzeba zakladac konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach