Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go, powiedzieć ? Boję się odrzucenia.

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w starszym facecie, o 16 lat. Nie jest polakiem, pociąga mnie jego wygląd, aparycja, kultura, takt... nic tylko się zachwycać... chciałam zabawy na początku, ale stało się kocham go. Powiedzieć mu? Spotykamy się dość regularnie, jest między nami chemia, dużo wspólnych tematów, porozumienie, w łóżku dopasowaliśmy się od pierwszego razu. Boję się że go wystraszę... że nie będzie chciał z mojej strony zaangażowania... chciałabym spędzić z nim resztę życia. Czuje się przy nim spełniona i bezpieczna. Nie imponują mi jego pieniądze, sama zarabiam na siebie całkiem nieźle, więc nic poza nim samym dla mnie nie ma znaczenia.

Gość gość
Powiedz, bez sensu czekać az minie lub ze strachu nie zrobić nic. Może on też się w tobie zakochał. Ile macie lat?

Mam podobnie. On jest 11 lat starszy , ma 32 lata , a ja 21. Jest rozwodnikiem, ma długi i przeszłość. Mimo to mi się podoba . Czuję się dobrze w jego towarzystwie, jest świetnie w łóżku. Wiem, że moja rodzina raczej go nie zaakceptuje. Ale pokochałam go i chcę być z nim na zawsze .