Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazali mojej córce się rozebrać

Polecane posty

Gość gość

Moja córka została posądzona o kradzież, przeszukiwali ją i kazali się rozebrać do naga. czy mieli takie prawo?? bo dal mnie to nie do pmyślenia. Córka ma 18 lat

Gość gość
A gdzie to mialo miejsce

Gość gość
Na komisariacie, została oskarżona o drobną kradzież

Gość gość
0/10 wymyśl coś lepszego...

Gość gość
policja ma takie prawo

Gość gość
Nic się przecież nie stało, rozebrała się, ubrała i po wszystkim.

Gość gość
Jak to nic sie nie stało? Moje dziecko ma teraz traume, wstydziła sie bardzo, płakała jak mi o tym mowiła

Gość gość
musiała zrobić loda każdemu policjantowi

Gość gość
Musiała się rozebrać i wypiąć i rozchylić pośladki

Gość gość
Haha Prowo poziomu gimbusa z wielką burzą hormonów i malym fiku

Gość gość
12.36 i 12.37 to podszywy

Gość gość
Wiem że to prowo, ale i tka napiszę ku przestrodze. Jako 18steltnia dziewczyna ma prawa i obowiązki normalnego faceta. Miała 100% prawo odmówić tego, a policjantów oskarżyć o napaść na tle seksualnym.

Gość gość
ja miałam gorzej, byłam w poprawczaku :P jak przyszłam do poprawczaka to najpierw zostałam zaprowadzona przez dwie funkcjonariuszki do niezbyt dużego pomieszczenia w którym stało biurko, kozetka, parawan i w ogóle. ustawiły mnie pod ścianą, jedna stanęła przy drzwiach a druga założyła białe rękawiczki i kazała mi stanąć prosto, otworzyć szeroko usta, wyciągnąć język a potem podnieść język do góry i zaglądała czy nic nie mam w buzi. potem kazała mi rozpleść wlosy (miałam warkocz ), oddać gumkę i przejrzała mi głowę i włosy, zaglądała mi też do ucha podświetlając sobie jakimś urządzeniem. potem kazała mi zdjąć buty i skarpetki, przetrzepała je w swoich białych rękawiczkach. sprawdziła mi też stopy, nawet przerwy między palcami. potem powiedziała, ze mam się rozebrać. zdjęłam bluzkę, przetrzepała ją i odłożyła na krzesło obok. zdjęłam spodnie, ze spodniami zrobiła to samo, przejrzała kieszenie. zostałam w samym staniku i majtkach i stałam jak głupia bo nie wiedziałam czy to też mam zdjąć. ale strażniczka popatrzyła na mnie wyczekująco i powiedziała że mam zdjąć wszystko łącznie z majtkami. zdjęłam bieliznę i podałam jej a ona tylko przejrzala i odłożyła na krzesło. rozebrana do naga, czerwona jak burak, a ona mówi mi że mam przejść na kozetke. kazała mi sie położyć na kozetce na plecach z szeroko rozłożonymi nogami. zmienia rękawiczki. byłam bardzo spięta więc szybkim ruchem rozłozyła mi nogi jeszcze szerzej. zajrzała mi do pochwy, a potem nałożyła na rękawiczkę jakiegoś żelu i włożyła mi palec do pochwy. zabolało. powiedziała, ze mam trzymać nogi szeroko rozłożone bo tak będzie lepiej dla mnie. sprawdziła mi czy nie mam nic w pochwie, to trwało jakąś minutę. w sumie to była najprzyjemniejsza część badania jezyk.gif i po tej minucie strażniczka rzuciła: "teraz sprawdzimy pupe bo coś widze że zaraz dojdziesz". kazała mi ukucnąć na kozetce i wypiąć pupę. powiedziała że mam się rozluźnić bo to już nie bdzie takie przyjemne. i faktycznie. nie było. bolało i było nieprzyjemne. jtrochę uczucie jakby sie robiło kupę ale gorsze. spojrzała na moją minę i rzuciła komentarz : "i coo? już nie tak przyjemnie?". po tych badaniach mogłam się ubrać w ciuchy z poprawczaka bo nic u mnie nie znaleźli

Gość gość
To nie jest temat dla zboków, proszę o poważne odpowiedzi! Czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji żeby pomóc dziecku? ona nie chce o tym mówic

Gość gość
przeszukiwały ja kobiety zy faceci?

Gość gość
Kobiety ją przeszukiwały

Gość kloszard_szybki
na każdym lotnisku to jest normalna sprawa i wydzielone pomieszczenia , takie są przepisy więc wszystko zgodnie z prawem i wykonują uprawnieni funkcjonariusze

Gość gość
Nie wiem czemu wszyscy tak bronicie procedur, ciekawe czy jakby chodziło o wsze dziecko to tez tak samo byście szczekali?? Moja córka musiala paradować nago, straciła swoją godność... Wstydzi się o tym mówić a co dopiero

Gość gość
Naprawdę uważacie że to normalne paradować na golasa bo ukradlo się błuyszczyk? szok i niedowierzanie

Gość gość
Ale kto ją oskarżył o drobną kradzież ? Została oskarżona o drobną kradzież, i odrazu trafiła na komisariat ?

Gość gość
Zasadniczo ochrona w sklepie nie ma prawa dokonać zatrzymania. Mogła odmówić czekania na przyjazd Policji i zwyczajnie odejść. W razie gdyby ochroniarze chcieli zatrzymać ją na siłę, miała prawo się bronić.

Gość gość
Ja kiedyś właśnie pracowałem w ochronie "Stokrotki". Gdy kierownicza sklepu kazała mi wyprowadzać taką jedną dziewczynę która ciągle awanturowała się przy kasie o rzekomo wygrane w promocji papierosy, to wyprowadzałem i puszczałem. Później kierownicza kazała mi dzwonić po Policję, żeby ją zabrali. Ale ja wiedziałem że nie mam prawo dokonać aresztowania, w sensie że trzymać ją ileś tam czasu do momentu przyjazdu Policji. Więc jak zwykle ją wyprowadziłem, puściłem i dopiero powiadomiłem o zajściu Policję (żeby nie było, że nie dzwoniłem). To nie jest tak, jak niektórzy myślą, że ochroniarz może dokonać aresztowania i zamknąć kogoś np. na zapleczu sklepu. Nic z tych rzeczy. Ochroniarz ma tylko być widoczny, w razie czego wyprosić / wyprowadzić kogoś ze sklepu i tyle. A środki przymusu bezpośredniego są tylko do samoobrony.