Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kathios

Rok po slubie i wszystko się wypaliło

Polecane posty

Witam. Nie wiem co o tym wszystkim mysleć mam. Jestem z mężem ponad rok po slubie dopiero, a już zaczynamy żyć jak 90 latkowie. Mieszkamy poza granicami, mąż chodzi do pracy ja siedzę w domu i zaczynam się dusić, chcę wrócić do Pl , pracować, korzystać z życia. Mam 26 lat, a siedzę całymi dniami w domu, sprzątam, gotuję i to wszystko. On nie chce chodzić nigdzie, na spacery, jakies wypady. Nic. Coraz mniej rozmawiamy ze sobą, wiecznie jakies docinki mi wali. Oddalamy się i to bardzo. Lecz On tego nie widzi, nie przytula się, nie całuje. NZero okazywania miłosci. Nie wiem co mam robić. Chcę wrócić do Polski, pójsć do pracy, mieć znajomych. A tak? Siedzenie w domu> I co dalej? Masakra. Wiem, iz taka rozłąka, ja w PL on poza granicą moze skończyć się rozpadem małżeństwa ... Ale ja naprawde już nie wytrzymuję tutaj ...

Gość gość
facet na ciebie zapie\rdala glupia szmato, nie musisz pracowac, masz co zrec, masz gdzie mieszkac, jestes zdrowa i jeszcze ci źle? skad sie biora takie glupie dz\ivy? nudzisz sie? to sobie murzyna imigranta z afryki poszukaj, niech ubarwi twoje nudne zycie, bo jestes tak pusta, ze sama nie potrafisz sobie zorganizowac czasu.

Gość gość
15:01 Jesteś glupim smieciem. Tylko facet mógłby napisać takie cos. Facet który popiera zachowanie jej męża.