Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym malujecie brwi

Polecane posty

Gość gość

Hej chodzi mi o lekkie przyciemnienie i nadanie im kształtu, absolutni nie chcę efektu sztuczności jaki widuje się najczęściej ponieważ moje brwi i tak są ciemne.Chciałabym takie jak Alina Rose dla mnie to są brwi idealne :) z góry dzięki za rady pozdrawiam :)

Gość gość
niczym, mam naturalne i nic nie muszę z nimi robić

Gość gość
W rossmanie na dziale czy pensetach jest dostepny tusz do rzęs, jestem brunetka uzywam brązowego - delikatny, leciutko przyciemnia i nadaje wspanialy ksztalt. Kosztuje około 15 zł. Polecam :-)

Gość gość
Szkoda że u mnie nie ma rossmana a nie wiesz jak się mają pudry do brwi z golden rose?

Gość tos_tos
O tak, zdecydowanie brwii i rzęsy muszą być pomalowane. Na brwii robię hennę u mojej stylistki a do rzęs mam super tusz Loreal FLW Sculpt :)

Gość topolka00
brwi ma ciemne z natury, lekko je przeczesuje ew podrysowuję dolną krawędz miękką kredką i rozcieram, wykańczając korektorem. ale brwi to i rzęsy ,żeby całe oko było ładne-to prawda

Gość tos_tos
A czego używasz do rzęs?

Ja może będę tutaj dziwna, ale maluję je ostatnio eyelinerem w postaci brązowej kredki.

Gość Sylwusiaa
Cienie do powiek idą w ruch. Dziewczyny różnie z tym kombinują, w sumie można i eyelinerem. A do rzęs dobry tusz, of course, aktualnie Loreal False Lash Wings Sculpt.

Gość tos_tos
Witam w klubie, to też ostatnio mój hicior :)

Gość topolka00
tos-tos ja nie będę oryginalna , u mnie liczy się tylko L'oreal i w tym wypadku ostatnio często na językach -Sculpt. Widzę,że gdzie się nie rusze to się dziewczyny zachwycają;] i te pięknę rzeski w połączeniu z lekko zarysowanymi brwiami dają na prawde ładny efekt, co ważne naturalny

Gość gość
Urodzona z ciemną i wyrazistą oprawą oczu- gdybym zaciągnęła się ciemną kredką to wyglądałabym jak były radziecki dyktator

Gość tos_tos
Fajne jest, że ten tusz maluje też trochę linię wodną, bardzo mi to odpowiada :)

Ja mam jasne brwi i używam brązowego korektora do brwi z eveline art scenic. A do rzęs ostatnio kupiłam false lash wings sculpt :)

Gość gość
Ja mam jasne włosy i brwi, w dodatku są one rzadkie, więc używam setu do brwi z eveline. Grafitowy kolor brwi mi pasuje :)

Gość Sylwusiaa
Mam same dobre doświadczenia z tuszami Loreala, ale ten nowy to widzę, że w sieci robi furorę. W sumie to się nie dziwię, bo na moich rzęsach też.

Gość Maruielka
Ja osobiście jeśli chodzi o brwi to używam takiej rewelacyjnej odzywki https://musecosmetics.eu/ efekty są widoczne już po 15 dniach. Bardzo polecam również odżywkę do rzęs

Gość gość
Kup sobie Maybelline tusz do brwi Dark Brown jest super i starcza na ok 3-4 miesiące. Kosztuje niecałe 28zł

Gość gość
Ja uwielbiam eyebrow kit od miss sporty - jaśniejszy odcień jest dla mnie idealny.

Gość gość
Maskara wibo jest super, piekne brwi :)

Gość gość
Ja też na promocji w Rossmanie dorwałam ten eye kit od miss sporty. Fajny jest, no i kosztował grosze bez promocji, a z nią to już w ogóle. Dobry zakup! :)