Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kp menu

Polecane posty

Gość gość

Podajcie jakies przyklady menu, dan, ktore dzieci nie wzdymaly. Za kilka dni rodze i po pierwszej corce tzn po jej kolkach wole sie przygotowac

Gość gość
jak masz już dziecko, to powinnaś wiedzieć, że dietę stosuje się dopiero wtedy, kiedy dziecku coś szkodzi, w innym przypadku się tego nie robi, a co jest wzdymające, to chyba wiesz

Gość gość
Dzis zjadlam cale opakowanie oreo, sloik masla orzechowego, 5 talerzy rosolu, 6 kawałków chleba ze szynka serem i pomidorem i jedno udko z kurczaka a na kolacje zjem jogurt ananasowy a i Jeszcze dzis zjadlam 4 mandarynki i dwa banany

Gość gość
Ale jestescie beznadziejne. Autorka napisala ze chce sie przygotowac w razie czego. Ja jadlam rosol, bulke z szynka, serem. Nalesniki z serem, szarlotke ale to na deser, jajecznice, warzywa na parze. A ty tlusta swinio wp/lasz jak knur a potem sie zalisz, ze schudnac nie mozesz!

Gość gość
Tu17:37 Jesli to do mnie bylo ze niby ja tlusta swinia to puknij sie w glowe. Mama cie nie wychowala ze wyzywasz. Pewnie w nacieciu przedmiesiaczkowym chodzisz i sie wyzywasz na wszystkich. Wspolczuje twoim dzieciom. Tak na marginesie mam 176cm wzrostu i 69kg fakt nie jak modelka ale do tlustej swini mnie nie porownuj. Dzis sobie pozwolilam na wiecej i przesadzilam piszac ze sloik masla orzechowego bo to 6 lyzeczek bylo.

Gość gość
Ja jadłam wszystko jak leci . Moja położna mówiła, ze jak dziecko ma tydzień to juz można spokojnie jeść sałatkę jarzynowa z majonezem . Jak 2 tygodnie to bigos :) No i tak jadłam .Jak miałam ochotę na pizze to była pizza. . Do tego duzo duzo duzo ciasteczek . Moje dziecko nigdy nie miało kolek a ja dzieki temu ,ze kp mogłam jeść bardzo duzo i nie tyłam .

Gość gość
Moja pierwsza corka byla kolkowa i gdy zjadlam cos zbyt mocnego niestety plakala. W razie powtorki uloze sobie dania "bezpieczne" . Ojejku to ze wasze nie plakaly to mnie nie interere, moje plakalo i co?

Gość gość
To nie wiesz? U niej nie plakalo wiec nie mozliwe zeby u kogos plakalo. Nastepne rozumy i losy pozjadaly. Szkoda ze tylko w gebie takie pelne.

Gość gość
Wazysz 70 kg!!!! Lepiej przejdz na diete. Ja nawet przy takim wzroscie bym sie wstydzila. Gdyby ktos mnie zapytal o wage to juz wogole.

Gość gość
18:36 sprawdz sobie w kalkulatorze bmi ze to waga normalna nie mam nadwagi to ze ty masz niedowage spowodowana anoreksja nie znaczy ze kazdy miec musi dla mnie 69 jest akurat i wez idz do psychiatry moze ci zapisze jakies leki na rozluznienie bo to napiecie cie wykonczy

Gość gość
Glupie kwoki... Nieuki! Jak tworzy sie mleko w piersiach?! Nie z treści żołądkowej a z krwiobiegu! Dziecko ma kołki ponieważ ma niedojrzały układ pokarmowy a nie od bigosu ktory zjadła matka. Boszzze widzisz i nie grzmisz!!

Gość gość
Jedz co chcesz byle zdrowo. To jakiś zabobon, że kolki są od bigosu itd. Zgadzam się z przedmówczynią, ale bosiuu po co ta agresja...