Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadlampotrzydziestce

Taki wstyd...wpadłam i jestem w ciąży

Polecane posty

Nigdy nie chciałam mieć dzieci. Z facetami jakoś mi się nie układało. Będąc okropnie samotna. Od paru lat bez żadnego związku ostatnio na siłowni spotkałam faceta. Kolacja, niespodziewany seks. Mam po trzydziestce. Jestem w drugim miesiącu nieplanowanej ciąży. Mam żal do siebie. Wiem, że nie będę dobrą matką... Ojciec dziecka nic nie wie. Nie wiem co robić.

Gość gość
1. powiedz ojcu dziecka 2. dbaj o siebie i dziecko, łykaj kwas foliowy 3. idź do ginekologa 4. czytaj o ciąży i macierzyństwie

Gość gość
istnieje cos takiego jak gumki

Gość gość
Wypadałoby, żebyś powiedziała ojce dziecka, że jesteś w ciąży.

Gość gość
Popieram. POWIEDZ ojcu dziecka. A możesz się mile zaskoczyć :) Też miałam taki problem tylko w innej sytuacji z przygodnym seksem. Teraz mam 36 lat, od 3 lat jestem mężatką z ojcem 4 letniego dziecka :)

Nie poradzę sobie sama z dzieckiem. Mam pracę na dwa etaty, studia. Nie mam praktycznie rodziny. Nie chcę komplikować temu facetowi życia. Wiem, że ma żonę. Jest przystojny, męski. Ja zwykła, przeciętna kobieta...

on jest przystojny i dobrze zbydowany, a ja...krzywe nogi, obwisłe cycki, cellulit...:(

Gość wpadlampptrzydziestce
Ostatnia wypowiedź to podszyw!

Gość
wpadlampotrzydziestce dziś jak to sobie nie poradzisz? :P Nie masz innego wyjścia- musisz sobie poradzić.;) Zajmowanie sie dzieckiem nie jest takie trudne.:) Niestety teraz musisz zrezygnować ze swoich planów(przynajmniej na jakiś czas). I nie wiem co to za wstyd-jesteś po 30. :D

Jak informują analitycy Banku BGŻ BNP Paribas, maleje liczba trzody chlewnej w Polsce. Według danych GUS pogłowie trzody chlewnej w kraju w dniu 1 czerwca br. wyniosło 11,64 mln szt. Było ono zatem o 0,7 proc. (84 tys. szt.) niższe niż przed rokiem. Nie jest to jeszcze głęboki spadek, niemniej niepokojące są same zmiany w strukturze. Wskazują one na możliwe zmniejszenie się liczebności świń produkowanych w Polsce w kolejnych miesiącach br. Dane GUS z 1 czerwca br. mówią o 6-procentowym zmniejszeniu się pogłowia loch (62 tys. szt.), w tym 7-procentowym loch prośnych w skali roku. Niekorzystne jest również 3-procentowe zmniejszenie się liczebności prosiąt (97 tys. szt.) oraz 1,5-procentowe warchlaków w wadze 20-50 kg (50 tys. szt.). W kolejnych miesiącach możemy spodziewać się zatem kolejnych spadków pogłowia w kraju. Należy wspomnieć, że w analizowanym okresie odnotowano 3-procentowy (126 tys. szt.) wzrost liczebności trzody na ubój o masie powyżej 50 kg. Niemniej część z tych zwierząt została skierowana już zapewne do uboju. Obserwowane zmiany w pogłowiu w kraju są odpowiedzią producentów na niesprzyjające warunki rynkowe. Niska opłacalność produkcji widoczna jest w relacji cen żywca do cen pasz. W I połowie br. za kg żywca można było zakupić 4,31 paszy grower/finisher, kiedy jeszcze rok wcześniej było to 4,54. Sytuacja w Polsce jest gorsza niż w innych krajach UE. Mimo,że w Niemczech sytuacja na rynku trzody pozostaje trudna, nie zachęciło to producentów do zwiększenia pogłowia. Według danych Eurostat liczebność trzody pozostała w czerwcu br. na tym samym poziomie co przed rokiem. W Danii w skali roku liczebność zwierząt w czerwcu była o 1,4 proc. (176 tys. szt.) wyższa niż przed rokiem. Ciekawy jest również 6-procentowy wzrost odnotowany w Hiszpanii, gdzie według wstępnych danych Eurostat, liczebność trzody zwiększyła się o 1,5 mln szt. w skali roku. Istotne jest też zwiększenie produkcji w Holandii o 3 proc. (345 tys. szt.) oraz Francji o 2 proc. (313 tys. szt.). Patrząc łącznie na UE, według dostępnych danych Eurostat dla 14 krajów, w czerwcu br. pogłowie trzody w tych krajach było łącznie o 1,8 proc. (2,4 mln szt.) wyższe niż przed rokiem. Oznacza to niewielkie przyspieszenie dynamiki w porównaniu z grudniem 2014 r. kiedy to liczebność zwierząt była o 1,4 proc. większa w niż roku poprzednim.

Wstyd mi, że wpadłam z facetem, którego w sumie nie znam.

Gość gość
Czy ty umiesz po polsku pisać? "Będąc okropnie samotna. Od paru lat bez żadnego związku ostatnio na siłowni spotkałam faceta". Hormony i fitnes ci nie służą.

Gość gość
Ja wpadlam mając 18 lat... tez pisalam tu na forum ze sobie nie poradze. Poradzilam sobie. Moja corka ma 4,5 lat. Powiedziano mi: Bóg dal ci dziecko, to dar, nie kazdy daki dostaje... Miłość do dziecka jest wielka!! Choc daja popalić zlosc szybko mija, bo to prawdziwa milosc!!! Do faceta uczucia mijaja, do dziecka nigdy

Gość gość
wstyd ze sie puscilas ( tak PUSCILAS) z ledwo znanym favetem i to jeszcze zajetym. to jest wstyd.

Gość gość
Dziecko to same kłopoty.mam 26lat. Dorabiam jako niania.to jest kochane dziecko,ale gdy odbiera je mama to ja czuje się taka wolna. Nie wyobrazam sobie mieć dziecko 24h i opiekować się nim za darmo

cięzko pracuje na 2 etaty: w markecie i dorabiam sprzątając miejskie szalety :(

Gość gość
Co innego bawic swoje dziecko a co innego czyjes. Choc mam dziecko to i tak ciezko pilnowac czyjes bo to nie to...nie dazysz dziecka tym uczuciem lub jak broi za bardzo to wykańcza