Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia wspaniałej miłości do dziecka z gwałtu

Polecane posty

Gość gość

To przykład prawdziwej miłości , jaką to dziecko zostało obdarzone. Mimo tego, że chłopiec został poczęty w wyniku gwałtu, ze okazało się, ze przyjdzie na świat ciężko chory, jego mata nie zabiła go, a zdecydowała się urodzić i obdarzyć miłością i opieką. Oby więcej takich ludzi na świecie! Jestem pełna podziwu, bo to wyjątkowa historia i niech Bóg błogosławi mamie i baci tego chłopczyka :-) http://prawy.pl/z-kraju/12660-g****-choroba-proponowana-aborcja-a-immus-zyje-i-zadziwia

Gość gość
w zyciu nie urodzilabym chorego dziecka z g****u :O

Gość gość
S********j, nawiedzona pro-liferko. Widocznie była taką samą kretynką z wypranym przez klechów mózgiem, jak i ty. Żadna normalna kobieta nie urodzi dziecka z gwałtu, na dodatek chorego.

Gość gość
Wielu by nie urodziło, ale jednak są takie matki, która sa obdarzone wyjątkowym uczuciem macierzyńskiej miłości i nie chcą zabijac własnego dziecka.

Gość gość
widocznie to był gwałt na życzenie matki

Gość gość
Jak widać, Bóg wiedział, co robi, skoro lekarze nie dawali chłopcu szans,a on nawet wzrok odzyskał i padaczkę zwyciężył. Takie dziecko to dar, gdyby mata zdecydowała się na aborcję żałowałaby pewnie do końca życia, a tak dziecko ma szansę żyć, rozwijać się, być obdarzone miłością.

Gość gość
pieprzony pisowiec założył wątek, to się k***a zajmij nimi i oddaj swój majątek chorym

Gość gość
No przecież w artykule pisze, ze matka została porwana i zgwałcona, więc to nie wpadka.

Gość gość
Tu nie chodzi o to, by się nimi zając, a o to, ze to postawa godna naśladowania, że kobiety powinny brać przykład, bo jedna są w zdrowej ciąży a zabijają dziecko, a tutaj matka z dzieckiem, któremu lekarze nie dawali szans, w ciązy, która sama jej życiu zagrażała, a jednak nie zamordowała własnego dziecka, a urodziła, dała mu życie! To jest przykład prawdziwej kobiecości- godny naśladowania!

Gość gość
a on nawet wzrok odzyskał i padaczkę zwyciężył. taa, i do tego tańczy , śpiewa , recytuje. Jej wybór, jak chce to niech rodzi i hoduje. Ja bym usunęła bez żadnych wyrzutów sumienia

Gość gość
a tutaj matka z dzieckiem, któremu lekarze nie dawali szans, w ciązy, która sama jej życiu zagrażała a gdyby umarła próbujac donosic ciąże, to byłoby jeszcze piekniej bo od razu by poszła do nieba

Gość gość
Jesli chciała rodzic to jej wybór, jej ryzyko, jej sprawa. ale nie widze zadnego powodu zeby brac ten przykład jako jedyny słuszny wzór

Gość gość
no i przeczytałam ten artykuł, biedny autor postu nie zauwazył, że matka dziecka"Esterka-mama Immusia, nie wytrzymała. Zostawiła mi dziecko i odeszła. Zrezygnowałam z pracy i zajęłam się wychowywaniem Immusia.", a wychowuje go babcia. Więc nie szalejmy z ta matczyna miłością

Gość gość
Ale urodziła, a nie zabiła, dałą dziecku szanse na miłośc i życie

Gość gość
To naprawdę piękne świadectwo miłości