Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak kobieta powaznie zachoruje lub bedzie sparalizowana to facet odejdzie?

Polecane posty

Gość gość

jak to jest?

Gość gość
ale jaki facet ?

Gość gość
Ja bym ją porzucił bo nie wyobrażam sobie życia z taką osobą.

Gość gość
maz/konkubent/chlopak/partner

Gość gość
kochający nie odejdzie

Gość gość
gość dziś a jakby ciebie sparalizowalo to co?

Gość gość
większość facetów niestety odejdzie, nie potrafią zrozumieć pojęcia odpowiedzialności. większość zaś kobiet w takiej sytuacji nie porzuc***artnera. gdyby mój chłopak zachorował poważnie, to bym nie odeszła, tylko walczyła o dobrą przyszłość dla nas obojga, bo wiedziałabym, że muszę się nim opiekować.

Gość gość
przykro mi jak spotkała cie taka sytuacja, moj facet nigdy by ode mnie nie odszedł ja od niego tez wiazesz sie z sercem , charakterem a nie konczynami

Gość gość
Większość odejdzie. Nawet tych "kochających". Powie, biedny miś, że sytuacja go przerosła i tyle go widzieli. Tak jak odchodzą, gdy żona rodzi niepełnosprawne dziecko. Choć sami namawiali do utrzymania ciąży. A potem "Wybacz, jednak nie dam rady". Ale chłoptasie na kafe i tak będą pierdzielili o egoizmie kobiet, bo przecież jak to wstrętne sparaliżowane babsko, które ani nie ugotuje, ani doopy nie da, ma czelność uwiązywać faceta i niszczyć mu życie.

Gość gość
gość dziś a jakby ciebie sparalizowalo to co? xxx Jakby jego sparaliżowało, a kobieta by odeszła, wyzywałby ją od suk, k***w, egoistek i materialistek. On nie musi się poświęcać i nie będzie, ona musi. Taka tam męska hipokryzja i podwójne standardy. Dzień jak co dzień na kafe, nienawiść i pogarda dla kobiet ma się tu dobrze.

Gość gość
tak jest na ogół - kobieta ma raka, ląduje na wózku, rodzi dziecko z zespołem Downa albo setki innych...i chłop znika, bo on nie dorósł do tak poważnych spraw...

Gość gość
gdyby była nieuleczalnie chora to starałbym się by jak najszybciej zeszła by mi życia sobą nie marnowała

Gość gość
19:09 takie posty jak ten (nawet jeśli to chamski, mały troll) sprawiają, że żałuję, iż seksmisja nie jest naprawdę

Gość gość
up

Gość gość
wiadomo , że kobieta gdy jej facet już nie może ani w łózku ani w pracy by zarabiać na nią też od takiego odejdzie więc seksmisja nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
więcej kobiet zostaje, by się facetem opiekować, jeśli coś mu się stanie

Gość gość
Niestety ale gdy kobieta poważnie zachoruje lub urodzi się ciężko chore dziecko to w ciągu pięciu lat odchodzi 90% mężów potwierdzają to sami lekarze.Taka jest smutna prawda o naszych kochających facetach.

Gość gość
gość dziś No popatrz, a ja znam wiele przypadków, gdzie kobieta opiekuje się chorym mężem/dzieckiem/matką/teściową i nawet nie pomyśli o odejściu. I niestety, znam także kobiety schorowane lub z chorym dzieckiem, które muszą radzić sobie ze wszystkim same, bo kochający mąż i ojciec zabrał zabawki i poszedł do innej, bezproblemowej piaskownicy. Widziałeś spoty w TV zachęcające do wspierania fundacji Polsatu lub TVNu? Większość tych dzieci pokazywana jest tylko z matkami. A dlaczego? Bo tylko na matkę mogą liczyć, a tatuś nie zawsze nawet te głodowe alimenty płaci.

Gość gość
Jak mój mąż zachorował i był sparaliżowany nie oddałam Go nigdzie do żadnego zakładu,nie odeszłam.Opiekowałam się nim do samego końca.Wiem że gdyby była odwrotna sytuacja mąż postąpił by tak jak ja. Choroba to wyzwanie dla ludzi .Jeśli się naprawdę kochają są ze sobą nie tylko na dobre ale i na złe.

Gość gość
Moj mąz opiekowal się mną przez kilka miesięcy, mył, karmił, ubierał, sprzątał, gotował, i normalnie pracował. Są tacy mężczyźni, którzy kochają i pomagają. Prawdziwi, dojrzali faceci.

Gość gość
Ja to bym się czule zajął taką sparaliżowaną żoną. A najlepiej gdyby dodatkowo nie mogła mówić. Wkladałbym jej do pochwy i od bytu różne duże przedmioty, wieszał za cycki, bił metalowym prętem i penisem po twarzy :-)

Gość gość
Up

Gość gość
D**ek/frajer odejdzie. Prawdziwy kochający mężczyzna zostanie.

Gość gość
Moj mąz opiekowal się mną przez kilka miesięcy, mył, karmił, ubierał, sprzątał, gotował, i normalnie pracował. xxx No i tak powinno być. Mam tylko nadzieję, że robiłby to dłużej, gdyby zaszła taka potrzeba. Bo większość wymięka po 2-3 latach.

Gość gość
gość wczoraj Szybkiego lądowania w jednej celi z facetami, którzy mają córki i gwałcą takich jak ty i szybkiej śmierci życzę, s********u.

Gość gość
Najlepsza byłaby taka bez nóg by nie mogła uciec gdy będę ją bił

Gość gość
15:38 uwaga, troll, gimbus, wszystko naraz. nie odpisywać! wali sobie malutkiego członka przy negatywnych odpowiedziach

Gość gość
Up

Gość gość
Up