Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolcia1111

Poród Pabianice Łódź opinie szpitali

Polecane posty

Witam. Chciałabym uzyskać "opinię" matek które w 2015 bądź w bieżącym roku rodziły w którymś ze szpitali w Łodzi lub w Pabianicach . Jak z personelem i opieką po porodzie ? Rodziłam dziecko w matce polce czego nie wspominam dobrze , teraz mam planowane cięcie i zastanawiam się nad wyborem Pabianic lecz ciągle się waham . Z góry dziękuję za każdą wypowiedź :)

Gość kasiacozciebiewyrosnie
Ja w 2015 roku rodziłam w Pabianicach, zresztą już po raz drugi i chwalę sobie. Opieka naprawdę dobra, chociaż przy pierwszym porodzie wspominam lepiej. Mimo wszystko jednak za nic w świecie nie poszłabym rodzić do matki polki. Ja rodziłam w obu przypadkach naturalnie, więc nie wiem dokładnie jak tu z cesarką, ale bardzo ładnie mnie zszyli, położne są chętne do pomocy i przy pierwszych karmieniach i w każdym problemie. Przyjazna atmosfera podczas porodu i bardzo fajne podejście lekarzy.

Gość gość
Przyszłe mamy, jeśli rozważacie poród w Łodzi w nadchodzącym tygodniu Madurowicz i Salve mają dni otwarte. Można obejrzeć oddziały i wziąć udział w fajnych wykładach: https://szpitale.lodzkie.pl/pirogow/pl/c/dni- otwarte-w-osrodka-szpitalnego-im-m-madurowicza-w-lodzi.html