Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mniej mleka w jednej piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym się poradzić kobiet u których jedna pierś produkowała mniej mleka. Staram się przykładać dziecko do tej uboższej w mleko ale i tak nie produkuje tyle co ta druga. Zastanawiam się tylko czy po odstawieniu dziecka od piersi, tak większa będzie bardziej obwisła? czy to się wyrówna?

Gość gość
Ja tez tak mialam. Jedna piers byla mniej produktywna. Wszystko sie wyrownalo gdy przestalam karmic.

Gość gość
to chyba jest normalne, tylko czasem różnica nie jest duża. Ja nie widziałam żadnej póki nie zaczęłam odstawiać. Teraz już kończe karmić. w jednej już nie mam a w drugiej trochę zostało, ale wciąż wizualnie nie ma różnicy.

Gość gość
Ja karmiłam głównie z jednej, na początku tą drugą, poranioną, oszczędzałam bardziej i taki efekt. Po zakończeniu karmienia wizualnie nie ma różnicy.

Gość wifigdańsk
autorko tez tak mialam ( akurat przy pierwszej córce byla to lewa a przy drugiej prawa) ;/ połozna poradzila mi zebym dostawiala najpierrw ta uboższą piersią i faktycznie! cały czas dawalam malej tej mlodszej tą ubozszą i sytuacja sięmwyrownala, teraz w sumie cały czas ma upodobaną jedną ale ja uparcie daje na zmianę zeby było po rowno:)