Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jest tak rozmawiam z jakąś dziewczyną piszę z nią i po paru dniach przestaję się odzywać . Najpierw mówi jak to chce poznać i wgl a potem nagle przestaje się odzywać . Takie mydlenie oczu... Już wielokrotnie tak jest co poznaję jakąś dziewczynę ten schemat się powtarza. Ja już się poddaje, albo zostanę singlem do końca życia bo już nie ma normalnych dziewczyn.

Gość gość
chodzi o to że masz o dziewczynę zabiegać i się starać

Gość gość
zawsze tak robię zawsze kończy się tak że zostaje sam nie wiem czemu... już nie ma normalnych dziewczyn

Gość gość
bo się nie starasz i tyle

Gość gość
staram się jak mogę zawsze ale zawsze wychodzi na złe ... ja już się poddaje widzę że dziewczyna mi się podoba to robię co mogę ... ale zawsze potem przestaję się odzywać... to jest nienormalne

Gość gość
Dokładnie. Za malo się starasz.

Gość gość
po cholere wam te baby się pytam

Gość gość
nie odzywa się bo myśli że się tobie nie podoba za wolno działasz nie zaprosiłeś ją na randkę nie dałeś róży to masz a raczej nie masz :P

Gość gość
zabieram na spacer do kawiarni itd.. mówię dziewczynie że jest ładna i że miło się spędza przy niej czas. Ja naprawdę się staram ile mogę... Ja jestem raczej ułożony spokojny .. jestem szczery staram się ... ale zawsze potem zostaję sam ... nie wiem czemu tak szybko jestem odrzucany.. jakaś mania już nie rozumiem dziewczyn

Gość gość
gość dziś co poznaję dziewczynę jakąś to zawsze potem mnie olewa ja staram się ich zaciekawić sobą jak mogę i zawsze na początku mówią mi że jestem świetnym facetem a potem cisza... ja już tego naprawdę nie rozumiem... czasami po prostu już mam dość starania się co chwilę

Gość kloszard_szybki
kilka lat temu spotykałem się z Anką , kawiarnia, kino , teatr , spacery po parku, gra w ping-ponga , i nagle zniknęła , szukałem, ludzi pytałem, zniknęła , dopiero po miesiącu dowiedziałem się że poszła do klasztoru i jest tam do tej pory , więc , różnie bywa z kobietami

Gość gość
może jesteś słaby w tych sprawach :P

Gość gość
olej randki i dziewczyny umów się z prostytutką i ciesz się szczęśliwym życiem

Gość gość
bo dziewczyny są dziwne i tyle. teraz poznać jakaś normalną to graniczy z cudem

Gość gość
gość dziś za słaby? zachowuję się normalnie jestem sobą przy spotkaniach, usmiecham się dużo, rozmawiam , i co mi z tego?

Gość gość
mówię ze jestem NORMALNY

Gość gość
inaccessible89 dziś czarny humor ,,

Gość gość
normalna dziewczyna - gatunek wymarły ;)

Gość gość
inaccessible89 dziś chyba raczej to drugie . na początku wydaję sie normalna ale potem urywa kontakt i się nie odzywa . Opcjonuję że albo jestem za normalny albo są lepsi ode mnie z wypchanymi kieszeniami .... :O

Gość gość
nawet z jedną dwa razy się spotkałem na trzeci dzień zaczęła spotykać się z innym ot tak ... z niczego... dziwne są dziewczyny

Gość gość
i po co się tu starać po co się trudzić skoro i tak one mają te starania w d***e .... a potem i tak znajdą sobie innego

Gość gość
nie warto się starać

Gość gość
to po co zawracają człowiekowi dupę ?! i mydlą oczy .. co za ludzie!! czasem mam wrażenie że to wszystko jest tylko dla zabawy że one i tak się pobawią tobą żeby zapewnić sobie jakąś rozrywkę a największa jest jak się zabawi drugim człowiekiem

Gość gość
czekaj czekaj panienki tez tak piszą jak ty,i wielki żal.zrozum wy się tylko poznajecie nie świruj ,czekaj na taka co chce,ale nie możesz być niecierpliwy to czuc i odstrasza

Gość gość
O kobieta trzeba walczyc i sie starac... tak mysla ksiezniczki co maja w glowie nie wiadomo co. Jak probowales a dziewczyna wolala sie Toba bawic to daj sobie spokoj bo szacunek do siebie samego jest najwazniejszy. Nie daj sie skundlic to i w oczach kobiet zyskasz.

Gość gość
teraz każda uważa się za księżniczkę .... każda tylko czeka jak się zbłaźnisz staraniem się najlepiej mieć w d***e będzie co będzie jak jaśnie pani będzie mieć wylane ... to powiedzieć nara i załatwione z takimi krótka piłka...

Gość gość
macie rację ... na siłę staram się poznać dziewczynę próbowałem na ulicy na mieście ... powiesz że ładna to od razu wyzwą cię od debili ... teraz próbuję poznać przez internet ale to jest gorsza opcja ...

Gość gość
ale z drugiej strony jak myślę że mam czekać do usranej śmierci na normalną dziewczynę to mnie szlak trafia... bo same nie podejmą inicjatywy tylko zawsze ja muszę...

Gość gość
przemyślałem już to..pieprzę już nie poznaję żadnej jak się trafi to się trafi ... tracę tylko cenny czas na spotykanie się z jakimiś idiotkami ...

Gość gość
za szybko