Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla 11 latki pomocy

Polecane posty

Gość gość

szukam prezentu takiego do 150 zl dla dziewczynki nie chce nic z rzeczy typu do robienia bizuteri itp. .bo dostała 3 komplety na gwiazdke ,myslalam o latającej wrozce ,ale ponoc szybko się psuja proszę doradzcei cos.....pieniądze i bony upominkowe odpadaja

Gość gość
latajaca wrozka dla 11latki? moja 3latka ją niedawno dostala:)

Gość gość
Jesli dobrze znasz jej gust to jakies perfumy ifajne spodnie lub sukienke ewentualnie kolczyki srebrne lub jakis pozadny zegarek

Gość gość
ciuchów nie chce kupować ,bo to jest taka modnisia ze ciężko trafic w jej gust ,ogolnie to taka jedynaczka która wszystko ma wiec ciężko cos kupic.....a sa perfumy typowo dla dzieci?

Gość gość
Sa cale zestawy kosmetykow lub same perfumy z serii np.hanna montana albo winx moja 6latka uzywa prfum z hello kitty

Gość gość_Emilia88
A interesuje się muzyką? Może jakiś instrument? W dobrych cenach znajdziesz je na http://sklep-muzyczny.com.pl/

Gość gość
ja ostatnio dla dziesięciolatki kupowałam bransoletkę lilou. jak ma przekłute uszy to może jakieś kolczyki? ewentualnie jakieś fajne duże kolorowe słuchawki, nauszniki albo zwariowany kalendarz dla nastolatki latająca wróżka to chyba nie najlepszy pomysł, dziewczynki w tym wieku już nie bawią się lalkami. no chyba, że ją dobrze znasz i wiesz, że jest wyjątkowo dziecinna

isc z nia na kregle, do kina, koncert... isc do teatru ,operetki... wykupic jakies warsztaty... ewentualnie odwiedzic z nia empik. kupic cos "kiczowatego" do pokoju...

Gość gość
Jesli szukasz ładnych i tanich kolczyków srebrnych to polecam sklep pbsrebro.pl sama zamawiam tam czasem jakieś drobiazgi dla siebie i znajomych. Rzeczy są ładne i dobrej jakości. To czyste srebro z wybita próbą więc jest gwarancja =) Widziałam małe słodkie kolczyczki z kwiatkami, kotkami czy gwiazdki.. Takiej dziewczynce napewno sie spodobaja.

Gość gość
A może ta 11-latka jest fanką serialu animowanego Pora na Przygodę (żółty pies Jake i człowiek Finn), dzieciaki za tym szaleją ostatnio. Polecam www.mugli.pl, mają tam duży wybór oryginalnych gadżetów Pora na Przygodę, których na pewno pozazdroszczą jej dzieciaki z klasy.