Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sisi

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie założysz niebieskiego Nicka ? Po co te kłótnie. Już jeden Nick gość sisi ktoś Ci skradł po złośi. Jak ktoś Ci ukradnie gość sylwia to jak Ty się będziesz podpisywać ? Zdrowia życzę i mniej nerwów.

Gość gość sylwia
Po co?nikt nie będzie mi wmawiał że jestem najbardziej uległą osobą na kafe.Widocznie ten ktoś prosi się o moją reakcję..a potrafię kopnąć solidnie tam gdzie trzeba a jak nie to z liscia też pomaga.Na niebiesko a po cholerę ?Ja już tu nie piszę bo nawet nie mam czasu na kafe a tu stale ktoś mi wmawia nie moje tematy w dodatku pisane w godz w ktorych mnie nie ma.To jest chore.!Nie lubię niebieskiego koloru!To swoje przepraszam to niech sobie w tyłek wsadzi.Koniec tematu.

Gość też sylwia
tak gwoli ścisłości to ty już tu nie piszesz tu od roku i jakoś wciąż się naprzykrzasz w każdym temacie jakbyś była jedyna kobietą w polsce a wszystkie tu tematy zakładane były pod ciebie. spojrzyj w lustro i powiedz sobie kilka swój prawdy bo póki co to urządzasz tu pyskówki, co w twoim wieku zwyczajnie nie wypada.

Gość gość
22.50 to ty sylwia. z górek z 2 dzieci? podobno kochasz Francję.

Gość gość
Doprawdy ?oo a to ciekawe nawet wiesz ile mam lat !ty wszystko kizwa wiesz .Wszystko ma swoje granice i pyskowki to sie dopiero mogą zacząć takie o które się usilnie prosisz.

Gość gośćjj
Pozdrawiam Sisi Sylwię 3maj się, ja Cię rozumiem Walcz o siebie, jesteś tego warta Hejsia

Gość gość
hejsia? to ty januszu tak każdej słodzisz?

Gość też sylwia ale kulturalna
sisi sylwia z górek, to nie ja. wystarczy porównać styl pisania. {ona nie oddziela wyrazów od znaków interpunkcyjnych a jak się wydziera to często gęsto po kropce stawia jeszcze wykrzyknik bądź pytajnik} ja nikogo nie wyzywam, nie pyskuję i nie zachowuje się tak pretensjonalnie. nie wpinam się też pod każdy temat jak ona, sądząc najwyraźniej, że każdy głupkowaty anonimowy wątek, nawet ten dla picu, pisany jest pod nią od jakiegoś aktora. dobranoc

Gość gość
Dlaczego tak ją pogrążasz?,nawet Dobranoc piszesz tak jak Ona.Infantylne doprawdy.Co ona ci zrobiła takiego co?

Gość gość
Księżniczka Sylwia

Gość gość
Kocham Cię.Dobranoc.

Gość gość
23.13.JJ(Kubusiu puchatku)..Wypada mi podziękować ,to miłe -Dziękuję,masz rację nikt tak jak Ty mnie nie rozumie.Nigdy Ci tego nie zapomnę.Ja już naprawdę tutaj nie będę pisać.3 maj się.Pa.:-)

Gość gość
Kubuś Puchatek, obchodzi w tym roku 90 urodziny. Aż tak stary nie jestem! Za to lubię miodek, maleństwo, prosiaczka i tygryska w jednej osobie!

Ta pani nie może założyć sobie niebieskiego nicka bowiem od lat, używam go ja i nie mam z tą panią nic wspólnego. Gość sisi i sylwia - te nicki nigdy nie należały do mnie. Na imię nie mam sylwia, nie mam dwójki dzieci, ani kłopotów rodzinnych takich jak ta pani. Mój styl pisania także, różni się zdecydowanie od wpisów tej pani. Myślę, że sprawę jasno wyjaśniłam.

Gość gość
Kobiety, o co te swary głupie I tak wszystkie pływacie w jednej zupie Czy mniej, czy więcej soli I tak się tę potrawę zje