Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet egoista w łóżku co z takim zrobic

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie bo swojego pindola ciągle pcha żeby mu lizac. Ale on to już bardzo niechętnie robi minete od razu by przeszedł do spółkowania. Jak położenie to trwa to może 30 sekund. Pierwszy raz się spotykam z takim facetem, podoba mi się fizycznie ale w łóżku z nim czuje się fatalnie, poważnie myślę żeby go zostawić.

Gość gość
Powiedz krótko - nie zaspokajasz mnie. Coś z tym zrobi - dobrze. Nic z tym nie zrobi - frustracja cię w końcu zacznie zjadać, nie warto się w to pakować, jeśli facet nie chce współpracować.

Gość gość
bzdety feministki

Gość gość
Mam podobnie ,już go zostawiłam, pomysł z nim w łóżku przemocy z 30 następnych pięknych lat:-)

Gość gość
najlepiej się ***** rano na kacu

Gość gość
1.Porozmawiaj z Nim i pokaż co lubisz. 2. Usiądź mu niespodziewanie na twarzy. 3. Przestań Mu obciągać chyba, że orgazm za orgazm. A najlepiej znajdź innego.

Gość gość
Ale ja już z nim na ten temat rozmawialam wiele razy. On oczywiście nie widzi problemu i mówi że lubi to robić i przecież mi liże. Owszem tylko tak jak mowilam trwa to 30 sekund i od razu przechodzi do bzykania. Widać że tego nie lubi i robi to tylko po to, żeby mu zrobić loda. A sam oczywiście chciałby byc lizany z pół godziny aż mi szczęka odpada i najlepiej jeszcze z polykiem.

Gość gość
To rzuć dziada.

Gość gość
Jak rozmowy nic nie dają, to przejdź do czynu. Jak ktoś wspomniał, usiądź mu na twarzy i powiedz, że chcesz długiej i namiętnej minety. Nie chce? Nie rób mu dobrze. Ale podejrzewam, że nic z was nie będzie.

Gość gość
Nie będę go szantażować, że jak mi nie zrobi dobrze to ja mu też nie. Bez sensu, nie sprawiało by mi to przyjemności wiedząc, że się do tego zmusza. Mam zamiar go zostawić, bo dla mnie jest to duży mankament naszego związku.

Gość gość
rzuć dziada ja lubie robić długo minetę nawet przez 30minut!

Gość gość
Do namiotu z nim albo zmien na inny model faceta

Gość gość
Skoro taka z Ciebie siostra miłosierdzia, to obciągaj, bo Pan lubi i nie narzekaj. To nie jest szantaż tylko prawdziwy seks. Polega na satysfakcji obu stron.

Gość gość
Chciałam jeszcze dodać że ja jestem tam zawsze gładka i zadbana, a on ma takie klaki że co rusz mi wchodzą do gęby

Gość gość
Wolę go zostawić niż się prosić o minete. Bo seks polega na obupolnej satysfakcji ale też na pożądaniu.

Gość gość
autorko sam ci zrobił długo minetę