Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ma kompleks

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem z chłopakiem od 9miesięcy. Z pozoru wszystko jest normalnie, lecz chłopak ma wielki kompleks przez swoje nadmierne owłosienie. Faktycznie ma dużo włosów na całym ciele, szczególnie na klatce piersiowej i brzuchu. Niby normalnie się przy mnie rozbiera i nic nie mówił jak go dotykałam, ale ostatnio wyznał, że go to krępuje i wstydzi się tych swoim włosów, dlatego czuje się nieswojo jak go dotykam (nie chodziło o to ze mi zabrania tego robic, chcial po prostu wytłumaczyć mi dlaczego czasami ma dziwne reakcje gdy go dotykam). Chodzi o to, że mi te włosy kompletnie nie przeszkadzają, a nawet uważam ze mu pasują i podobają mi się. Mówiłam mu o tym, ale on i tak trzyma się swojego. Chciałabym go jakos przekonać ze mi to kompletnie nie przeszkadza i żeby nie musiał się tym martwić tylko nie wiem jak. Macie może jakieś pomysły co mogę zrobić?

Gość gość
Loda

Gość gość
Gość 00:00 To robimy często ale nie pomaga :P

Gość gość
Nic na ten temat nie wspominaj. Im mniej dotykasz tematu, tym lepiej.

Gość gość
Nie unikaj absolutnie tego tematu. nie draz go specjalnie, ale nie rób tabu. Po prostu bądź z nim, pokazuj mu także w gestach, że jest dla Ciebie atrakcyjny, pociągający etc. Z czasem mu przejdzie. I to mówię z doświadczenia - jako dziewczyna miałam taki kompleks ;)