Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 24

totalne pogubienie

Polecane posty

Gość kobieta 24

to co tutaj napisze moze sie wydawać irracjonalne albo niedojrzałe. Nie jestem pogubiona nastolatka a mam wrażenie że mam podobny problem. Nie radze sobie juz z nim i powoli brak mi pomysłów jak to wszystko rozwiązać. Mianowicie kilka lat temu na weselu sioistry poznałam kuzyna szwagra. w rok póżniej tenże kuzyn zaposił mnie w charakerze os towarzyszącej na wesele znajomych- niby nic. zwykła kumpelska propozycja. gdyby nie to ze w tym dniu uswiadomil mnie ze chcialby czegos wiecej. Mianowice padło pytanie czy mogłoby byc miedzy nami jakies wieksze uczucie niz przyjazn. w tamtym dniu potraktowalam to jako popozycje. zatkalo mnie. nic nie odpowiedzialam. przez kilka miesiecy utzrymywalismy kontakt codzienny ( oczywiscie online) ze wzgledu na to iż on zza granicy. co kilka tyg przylatywal by sie spotkac. jednak wtedy nie traktowalam go zbyt powaznie. myslalam ze chce sie pobawic i tyle... wiec na dobra sprawe nie zaangazowalismy sie w zwiazek. zwykle kumpelskie spotkanie jakies imprezy basen. bałam sie okazac zaangazowanie bo balam sie ze nie wyjdzie i ciezko bedzie sie wiywac a jednak czasemtrzeba ze wzgledu na imprezy rodzine. No i przez to on sie wycofał a mi byo to na reke. jednak teraz nie potrafie pzestac o nim myslec. probowalam zaangazowac sie w zwiazek z inym mezczyzna ale zawsze konczy sie tak samo zobacze go i dostaje glupawki... ostatnio widzielismy sie na imprezie sylwestrowej to bylo pierwsze spotkanie od kad przestalismy utrzymywac kontakt i znow stracilam glowe. nie naleze do zbyt smialych i nie wiem jak sie przeonac czy mogloby cos byc dalej. niby cala impreze czulam na sobie jego wzrok ale wiecie jak to jest co robic by sie przekonac ? albo zeby wybic go sobie z glowy raz na zawsze pomozcie prosze

Gość gość
jak on jest wolny i ty jestes wolna to nie ma przeszkod zebyscie sprobowali tylko odezwij sie do niego,zacznij rozmowe

Gość kobieta 24
Teoretycznie jest wolny ale czy zainteresowany??? Kto to wie... Nie chce sie osmieszyc... Nie wiem jak zaczac te rozmowe... Bo ze musze to wiem. Przeciez nie powiem ny wprost slychaj a moze sprobujmy raz jeszcze jak juz nie utrzymujemy kontaktu zbytnio. Po tej imprezie. Skorzystalam z tego ze pisal ze fajnie bylo znow sie spotkac cos probowalam zasugerowac ale chyba niezbyt mi wyszlo