Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzystojnyBolo

Mimo że jestem super przystojny mam problem ze znalezieniem kobiety

Polecane posty

Gość PrzystojnyBolo

do stałego związku. Większości współczesnych kobiet chodzi wyłącznie o seks, nie chcą się angażować w trwałe relacje. Ja chciałbym natomiast czegoś więcej, a tu raz za razem słyszę, że chodzi im tylko o seks, bo nie szukają aktualnie stałego partnera. Co jest z wami drogie Panie?

Gość gość
Nie prawda, szukają, trafiasz po porstu na takie kobiety. Ja mam 32 lata i tęsknię za miłością, ale trafiam na słabych kolesi, lub takich kt nie chcą związku... Czasem myślę, że w tym wieku znależć wolnego, fajnego mężczyznę na poziomie, zaradnego, kochającego, kulturalnego, taktownego inteligentenego jest niemożliwe.......

Gość gość
Daj foto, powiem ci dlaczego.

Gość gość
Pewnie jest tylko przystojny a do zwizku zle rokujesz.

Gość gość
pewnie jest tak przystojny jak przemo 🖐️

Gość gość
Nie musisz. Jestem atrakcyjną kobietą, wysoką, zgrabną, słyszę same dobre słowa na temat mojego wyglądu. Owszem zdarzają się tacy którzy baaaardzo chcą się związać, ale oni nie są dla mnie.... nie ten poziom którego szukam. Nie chce być z byle kim, to proste. A znalezienie tego dla mnie jest mega wyzwaniem....

Gość gość
ktos, kto sie nazywa Bolo, od razu jest skreslony:D

Gość gość
Chłopak trafia na takie, które nie chcą i już, jego wygląd nie musi tu miec znaczenia. Pisze ze jest pszystojny, po co miałby kłamać, czy w tym kraju nikt o sobie nie może napisać dobrze? Szukaj, nie poddawaj sie, trafisz. Ja też.

Gość gość
Jakby wkleił tu swoje zdjęcie, od razu byłby na pozycji skreślonej. Taki jest z niego "super przystojny", jak ze mnie papież :P

Gość gość
Jestem wysoki, wysportowany, mam ładną buzię (południowy typ urody) i dużego penisa. Nie mam problemu ze znalezieniem chętnej na sex, koleżanek mam od groma, ale do związku już żadna nie jest zainteresowana. Może jakaż brzydka by się chciała ze mną związać, ale takimi nie jestem zainteresowany, sorka. Mam 29 lat, jestem przedstawicielem handlowym, skończyłem zarządzanie.

Gość gość
Tragedia z tym twoim "kierunkiem". Kto normalny kończy dzisiaj licencjaty? Co do reszty, pewność będzie wtedy jak realnie można cię będzie zobaczyć.

Gość gość
Masz więc wytłumaczenie. Szukasz wyłącznie wśród bardzo ładnych, zepsutych powodzeniem kobiet w typie "zabawowym". Może też masz zbyt duże mniemanie o sobie (zauważyłam, że faceci z reguły się przeceniają, kobiety nie doceniają). Raczej chyba masz takie, skoro nie piszesz zwyczajnie "myślę, że jestem atrakcyjny" a "jestem super przystojny". Możliwe też, że dziewczyny uważają, że skoro jesteś atrakcyjny i szukasz tylko ładnej babki, to uroda jest dla Ciebie najważniejsza i boją się, że jak zajdą w ciążę i zbrzydną przestanie Ci zależeć na nich. Sama jestem ładna i wkurza mnie to, że facec***atrzą przede wszystkim na powierzchowność

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Gdzie nam wywiało pięknego?

Gość gość
Dawaj foto do oceny może tobie się tylko tak wydaje, że jesteś przystojny. Anorektyczki w lustrze widzą siebie jako grube więc może i ty widzisz siebie inaczej

Gość gość
Jakby był taki przystojny zacząłby od wklejenia fotki, a nie pieprzy farmazony jak ci wszyscy zakompleksieni.

Gość gość
Bolowi mamusi powiedziala, ze jest przystojny:D on ma zwyczajnie przerost ego natomiast przedstawiciel handlowy to zaden zawod godny uwagi: kretacze i matacze, nachalni i bezczelni:D

Gość gość
Powinnaś brać pierwszego który ci się nawinie bo tylko na takiego naiwniaka cię stać. Każdy zdrowo myślący facet mając wybór miedzy takim starym pudłem po 30 jeszcze z takimi wygórowanymi wymaganiami a 25 letnią dziewczyną która jest jeszcze ładna ma już poukładane w głowie i realne wymagania nawet nie splunie na cb.

Gość gość
Wam kobietom po 30 radził bym nie mieć specjalnych wymagań. Nawet wasz przeciętnie atrakcyjny rówieśnik jest już doświadczony w podrywaniu, ma jakieś pieniądze, kawalerkę, a to już przeciętnej 18-25latce wystarczy by wyróżniał sie spośród jej kolegów. Tak wiec jesli odrzucacie gościa który zarabia dużo mniej od Was, ma brzuch i łysinę to przykro mi.

Gość gość
16.11- jasne, kobieta ma nie Wybrzydzac I brac faceta z brzuchem piwnym I lysina, bo ten chociaz ma Mieszkanie I stala prace. No sorry, kobiety tez pateza na wyglad tak samo jak WY faceci, nie sadze ze chcielibyscie miec kobiete z nadwaga I brzydka. Chcecie ladnych I zgrabnych, my tez chcemy zadbanego, dobrze wygladajacego faceta- co nie znaczy superprzystojnego ale przynajmniej cos musi miec w sobie, podobac sie kobiecie, pociagac ja. Mamy takie same wymagania jak wy panowie.