AdiDamm 0 Napisano Luty 9, 2016 Witam, przedwczoraj z moja dziewczyna uprawialismy seks przerywany. Bez wytrysku w srodku. Nastepnego dnia zle sie czula ,dzisiaj tez. Czy moze byc w ciazy? Kiedy zrobic test ciazowy ? Ma nieregularny okres. Byla dzis u lekarza rodzinnego, zlapala podobno jakiegos wirusa. . CO ZROBIC? Prosze o niekrytykowanie mnie, tylko o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2016 za wcześnie. W ciążę się nie zachodzi w 2 dni, bo żeby komórka jajowa się zagnieździła to trzeba przynajmniej 6 dni a nawet więcej i dopiero jest mowa o ciązy. Jak nie wiadomo kiedy ma dostać okres to test należy wykonać po 2 tygodniach i najlepiej powtórzyć jeszcze po tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdiDamm 0 Napisano Luty 9, 2016 Dzieki , wlasnie nie wiadomo kiedy ma okres, bo juz nie ma pare miesiecy . To podobno normalne ale ja sie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2016 jak nie ma od kilku miesięcy to powinna iśc do lekarza. A jeśli jakiś lekarz twierdzi że to normalne to powinna pójść do innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach