Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły i przystojny

Poznam kobiete do stałego związku 27 do 35

Polecane posty

Gość miły i przystojny

niepalącą i niepijącą, oferta serio

Gość gość
W ogóle niepijącą? Musi być śliczna? Ile masz lat?

Gość miły i przystojny
Najlepiej wogóle nie pijącą. Uroda nie jest szczególnie istotna, ale dobry i spokojny charakter tak. Jestem po 40, wyglądam na 30.

Stały to jest prąd w gniazdu, chodź to różnie bywa, a dziewczyn, które by się chciały związać z desperatem, który szuka dziewczyny na forum już nie ma, wyginęły z dinozaurami, więc , masz dwa wyjścia:\ a:Wyjdź z domu to może kogoś znajdziesz b: Poszukaj innego portalu typowo randkowego bo tutaj nikogo nie znajdziesz, bo nikt kto mam chodź trochę oleju w głowie nie umówi się z osobą, o której nic nie wie, i nie widział jej ani razu itd..... Btw niepalącą i niepijącą, oferta serio Serio serio?? I co może jeszcze ma ci gotować, prać i sprzątać i robić za kibel podczas stosunku jak tutaj jedna Pani na forum, której mąż się spuszcza do buzi, a ta się z tego cieszy.LOL I jak tutaj szanować kobiety lub kogoś innego skoro ludzie się sami nie szanują

Gość baca giewont
bez ryzyka nie ma nic, kto nie ryzykuje ten z reguły gòwno ma. Na forum też można kogoś normalnego poznać, różni ludzie tu wchodzą.

Gość gość
Ile po 40-tce jestes? I czy laska koniecznie musi miec 35 lat max? Nie moze byc po prostu mlodsza od Ciebie? Na co dokladnie patrzysz? Wolalbys 37-latke wygladajaca na 28 czy 35-latke wygladajaca na 47?

Gość gość
Ja się nie umówię z nim, Karolu. Bo mam 35 lat, a... facet jest ode mnie starszy (być może dużo, bo skoro jest po 40-tce, to co najmniej 5 lat - ale możliwe, że o 10 czy więcej, a to już gigantyczna różnica). Po drugie, szuka koniecznie młodszej. Ja się takich boję... bo wydaje mi się, że taki facet patrzy tylko i wyłącznie na ciało, na wygląd. Obawiam się facetów, którzy równolatki i starsze uważają za gorsze. Po trzecie, na dobrą sprawę nie powiedział o sobie nic, co mogłoby kogoś zainteresować. :)

Gość miły i przystojny
gość dziś Ile po 40-tce jestes? I czy laska koniecznie musi miec 35 lat max? Nie moze byc po prostu mlodsza od Ciebie? Na co dokladnie patrzysz? Wolalbys 37-latke wygladajaca na 28 czy 35-latke wygladajaca na 47? >>> te widełki wiekowe to tylko PRZYKŁAD, bo tak naprawde wiek nie gra roli gdy obie strony potrafią się dogadać i żyć w zgodzie, miłości i spokoju. Czy nie prawda?

Gość gośćówa
No też mi się tak wydawało, że nie powinno mieć to większego znaczenia, ale zawsze podajecie panowie te widełki (zazwyczaj ma być młodsza) i że szczupła i ładna. A mam koleżankę, która jest niedowartościowana i ma trochę nadwagi (ale wg wagi / BMI - lecz tego nie widać, może ma ciężkie kości albo to dlatego, że uprawia sport) i jest naprawdę ładna, choć sama tego nie widzi (ale faceci tak!). I kiedy szukała partnera to nigdy nie odpowiadała na takie ogłoszenia, gdzie mężczyźni chcieli szczupłej i ładnej, bo uważała się za brzydką i grubą. Podobnie było z wiekiem. Tyle, że ona (serio) wygląda blisko 10 lat młodziej. Teraz ma 6 lat młodszego faceta i jest okay, ale nie rozumiem dlaczego Wy faceci będąc samotni zawyżacie wymagania? Spotkajcie się z jedną, drugą i albo zaiskrzy albo nie.

Gość miły i przystojny
gość dziś >> po 40 to nie 50, po 40 to max 45, potem to już bliżej 50ki. Co do młodszej, nie jest to nic innego jak potencjalne potomstwo, normalne że z wiekiem kobieta może mieć komplikacje ciążowe itp. Nie mówie że musi być potomstwo, ale jakby taka sytuacja zaistniała to co? Nic nie napisałem o sobie, prawda, a co chcesz wiedzieć? Jeżeli szukasz milionera i biznesmena i leżenie i pachnienęcie to nie jestem dla ciebie. Interesuje mnie normalna kobieta do życia a nie jakaś księżniczka. Jesteś zainteresowana to podaj jakiś kontakt i porozmawiamy.

Gość miły i przystojny
gośćówa dziś >> zgadzam się, masz racje, ale nigdzie nie napisałem że interesuje mnie księżniczka, a widełki podałem ORIENTACYJNE, bo na co mi kobieta po 60 czy 70, albo jakaś małolata. Interesuje mnie kobieta( wiek średni ) do życia a nie staruszka na emeryturze czy małolata co sika w pieluchy i mieszka z rodzicami.

Gość gość
mam 31 lat i nie chcialabym 40 latka, moj facet jest rok mlodszy i wyglada na swoje lata, nie wierze wiec ze ty wygladasz na 30, faceci szybciej sie starzeją, szczegolnie tacy co uprawiają sport, tak jak moj facet. Radze Autorze kupic dobre lusterko ;)

Gość gość
To ja z 15:48 :) Sprawa wygląda tak, że faktycznie kogoś szukam, ale z drugiej strony nie jestem zdesperowana :) Dziękuję za wyjaśnienie. Może Ci wytłumaczę, czego większość kobiet oczekuje od faceta poznanego w sieci? To Twój temat i Ty go rozpocząłeś, więc na początek wypadałoby się przedstawić i powiedzieć, w jakiej się jest sytuacji życiowej i czego oczekuje się od życia, jakie ma się pasje i hobby. Kobiety niespecjalnie lubią pisać do facetów, by z nich wyciągnąć, czy są żonaci, rozwiedzeni, szukają żony, kochanki, lubią poleżeć przed TV czy spędzić weekend na jachcie na Mazurach. Nie szukam milionera, ale dobrego faceta, przyjaciela, dżentelmena - czyli pana potrafiącego się zachować, w ciekawy sposób rozpocząć rozmowę. Na razie wydajesz mi się średnio ciekawą osobą, nie podaję w takim przypadku namiarów. Być może źle Cię oceniam, być może źle zacząłeś. Może dam Ci do myślenia i następnym razem lepiej pójdzie Ci zaczynanie znajomości. Pozdrawiam

Gość gość
widełki podałem ORIENTACYJNE, bo na co mi kobieta po 60 czy 70, albo jakaś małolata. Interesuje mnie kobieta( wiek średni ) do życia a nie staruszka na emeryturze czy małolata co sika w pieluchy i mieszka z rodzicami. xxx to wg ciebie tylko małolaty mieszkają z rodzicami? jestes prostakiem i nic soba nie reprezentujesz, nawet miły nie jestes jak masz w nicku, przystojny pewnie tez nie jestes. weź spadaj stąd ćwoku, żadna 30 latka by nawet na ciebie nie nas\rala, szukaj sobie 40 latki z mieszkaniem, taka moze sie toba zainteresuje.

Gość gość
Nie rozumiem. Jak podałeś "orientacyjne widełki" 27 do 35 lat, a sam masz (nie chcesz powiedzieć, ile) 40-45 lat i jednocześnie piszesz, że "nie chcesz staruszki na emeryturze" to znaczy, że kobietę w swoim wieku, a nawet o kilka lat młodszą albo o 5 lat starszą uważasz już za staruszkę?

Gość miły i przystojny
do idiotki z 16:15 - faceci sie szybciej starzeją? padnę ze smiechu to wy po czterdziestce jesteście już zużyte, szczególnie jak pracujecie fizycznie :P