Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział "zależy gdzie spojrzeć"

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się jeden chłopak i ostatnio była taka sytuacja, że jego kolega spojrzał na mnie jak staliśmy we trojke i powiedział "fajna ona jest nie" a ten do kolegi przy mnie "zależy gdzie spojrzeć". Przykro mi się zrobiło czy to oznacza, że nie mam u niego szans?

Gość gość
Daj sobie spokój z chamem.

Gość gość
Chamy są bardziej seksowne.

Gość gość
Ale dlaczego tak powiedział czy to oznacza że jestem dla niego brzydka? Chciał mi dogryźć?

Gość gość
Tak.

Gość gość
Chciał Ci dogryźć. Nie szukaj potwierdzenia swej atrakcyjności w oczach innych bo staniesz się ich niewolnicą. Zaszczepianie niepewności na temat wyglądu innych, to forma manipulacji. Nie daj się wkręcić.

Gość gość
Manipulacji w jakim sensie? Fakt on jest dziwny np. przy mnie mowi do kolegi "wiesz stary lepiej sie nie zakochiwać"

Gość gość
a co w tym dziwnego? lepiej sie nie zakochiwac, proste. a gdybys mu sie tak podobala by miec sznase u niego to by tego nie powiedzial, bo na zakochanie nie ma rady.

Gość gość
Czyli co nie chciał odpowiedzieć koledze, że akurat jemu się nie podobam dlatego powiedział w ten sposob? :( Czyli dla niego jestem brzydka :(

Gość gość
No widac nie jestes w jego guscie...a ty przestan rozkminiac to juz 3 miesiace...to juz twoj 4 temat i przezywasz jak suka cieczke...

Gość gość
4rty skad wiesz? Matko to ty tyle siedziesz na kafeterii 3 miesiace że znasz kazdy temat. To jest dopiero tragedia.

Gość gość
Nie kazdy, tylko te jej zalezy gdzie spojrzec rzuca sie w oko...

Gość gość
jezu tak cie szokuje 3 miesiace?!?!?!!?!? :D :D :D ja tu kur/wa jestem 9 lat :P a skoro nawiedzona idiotka zaklada co chwile ten sam temat, i wciaz sie o to pyta to ciezko to kur/wa przegapic, nie? ps. zakochany facet, albo facet, ktoremu sie podoba laska albo ma nadzieje, ja poderwac NIGDY nie powie tak na odczepnego i chamskiego jak 'zalezy gdzie spojrzec' albo 'lepiej sie nei zakochiwac' ;) nie jestes w jego typie, mala wiec daruj sobie.