Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456852

Spotkanie z eks!!!

Polecane posty

Gość gość123456852

Witam! byłam niecały rok z chłopakiem, przestało nam się układać i zerwaliśmy. Tzn dokładnie on ze mną, uprzedził mnie skurczybyk. Jednak troche mi to dopiekło, że to właśnie JA zostałam rzucona :D x Do rzeczy: od tamtego czasu minęło pół roku, on ma nową dziewczynę, która ma dzieciaka (5lat) z pierwszego związku. Jest mocno przeciętna (żeby nie urazić), pracuje w jakimś sklepie na kasie, wiadomo skoro ma na utrzymaniu dzieciaka mniej wydaje na siebie. Absolutnie to rozumiem. Szanuję jej pracę, nie twierdzę że jest gorsza. Natomiast ja pracuję jako asystentka w biurze i dobrze zarabiam i co tu dużo mówić, bardzo dużo kasy przeznaczam na siebie - fryzjer, kosmetyczka, ciuchy itp. Może jestem pusta ale stać mnie :D x Teraz mój eks chce się ze mną "spotkać, powspominać" (znajomi donieśli mi, że po prostu tęskni, bo odechciało mu się "tatusiowania", a zatęsknił za życiem niezależnym takim jak ze mną, czyli kino, kluby, wakacje, a nie siedzenie w niedziele przed tv;p) x Nie chodzi tu o tę dziewczynę, nie mam nic do niej, każdy ma życie takie jakie ma, każdą osobę szanuję. Chodzi bardziej o niego a właściwie jak bardziej mu "dopiekę" - spotkać się z nim, dobrze ubrać, sprawić by żałował co stracił, czy olać i powiedziec mu że niestety nie mamy o czym rozmawiać???? x Co bardziej go ruszy? Help!! :D wiem że głupie pytanie, ale które tutaj są mądre. Chcę zrobić taką małą zemstkę :D

Gość gość
Ja nie rozumiem w jakim celu chcesz się z nim spotkać? Sex, udawanie, że kiedyś cię to nie zabolało, sprawienie, żeby się źle z tym poczuł bo ty wyglądasz jak z pierwszych stron magazynów, a ta obecna nie ? Puknij się w czoło i zacznij wreszcie myśleć logicznie. To on wybrał jak wybrał i na pewno na twoim miejscu z nim bym się nie spotkała bo o czym tu "wspominać"? O tym, że wam się "nie układało ? Znajomi jego twierdzą, że "ma dość wysiadywania przed tv", ale przecież to on wybrał takie życie. Czy naprawdę nie stać cię na kogoś ciekawszego i czy uważasz, że taki rodzaj "zemsty", pokazanie się jak teraz wyglądasz jest sposobem na bezkonfliktowe kontynuowanie z kimś , kto cie kiedyś zostawił, swojej przyszłości ? Jak dla mnie masz nierówno pod sufitem, ale co ja tam będę pisała, zobaczysz, że życie wszystko zweryfikuje.

Gość gość
A moim zdaniem powinnas sie z nim spotkac i tak powinnas.sie odpicowac na to wyjscie, ale nie mowie tu o krotkiej sukience, 13 cm szpilkach, sztucznych rzesach czy fryzury ala tapir hehe powinnas wygladac swiezo i po prostu ladnie :) wiesz on chce sie z Toba spotkac bo chce cos od Ciebie, gdyby bylo mu dobrze z tamta kobieta nawet by nie pomyslal o Tobie, z drugiej stromy straszny z niego d**ek, bo musisz wiedziec kochana ze on z tamta nie zerwie nie spodziewaj sie tego nie licz ze rzuci Ci sie na szyje oswiadczy i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie, byc moze ze sie nudzi wiec szuka rozrywki, byc moze ze chce sie przekonac czy jesscze cos do Ciebie czuje, a byc moze ze chce tylko zebys mu dala d**y. Dwie pieczenie na jednym ogniu, bo jak juz mowilam tamtej nie zostawi przynajmiej na razie-skad to wiem? Bylam kiedys kiedys w podobnym przypadku, po prostu idz tam wysluchaj, ale pod zadnym pozorem sie nie uzalaj nad soba, badz udmiechnieta, nie sztuczna!!!! Wysluchaj a potem zawijaj sie stamtad jak najszybciej. Pomysl tez o tamtej kobiecie jesli ma 5-lernie dziecko pewnie chcialaby juz dojrzalego ogarnietego mezczyzny a tymczasem nie wie ze trafila na zwyklego dupka, jezeli bedziecie madre on na koncu zostanie sam, tak sie nie robi. Ech faceci....kobieta

Gość gość
Z doświadczenia powiem nie ma sensu. Samo to, że ma dziewczynę a chce sie z Tobą spotkać swiadczy o tym, że to d**ek, kiedyś Cię zranił ok i nic tego nie cofnie, myslisz, że jak się z nim spotkasz, pokazesz jaka jestes super to coś zmieni? Nie czasu nie cofniesz, ta zadra, że to on Cię rzucił dlaej zostanie. Nie polecam, olać, zapomnieć :-)

Gość gość
Olej. Czy to go bardziej ruszy, to nie wiadomo, bo kazdy jest inny, ale mysle, ze nieprzyjecie zaproszenia to bardziej przyzwoite ludzkie zachowanie. Nie idz i ciesz sie mysla, ze tym mu dopieklas.