Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis dobry tusz z avonu?czy tam sa w ogole jakies dobre tusze??

Polecane posty

Gość gość

czy znacie jakis dobry tusz z avonu?czy tam sa w ogole jakies dobre tusze??

Gość gość
avon jest kiepski,oni tylko dezodoranty i perfumy mają dobre tusze do rzęs świetne ma oriflame :) ogólnie oriflame trzyma lepszy poziom niż avon

Gość gość
W AVON NIE MA SUPER TUSZY

Gość gość
Zapraszam do zapisania się jako konsultantka Oriflame. Chcesz mieć kosmetyki 20% tańsze? I zestawy kosmetyków za 9,90 lub 19,99? :-) Odpisz A skontaktuje się z Tobą :-)

Gość Olka_89
Ja polecam Loreala! Jak tusz to tylko Loreal. Są najtrwalsze i dają najlepszy efekt.

Gość tusztusz
litosci z avon czy oriflame, jak to dobierasz, testujesz>? z gazetki? daj spokój ,... tylko sprawdzone marki, też używam loreal jeśli chodzi o tusze,

Gość kalisiemily
O jakimś tam z Avonu słyszałam, że nie był zły, ale na pewno nie skorzystam, mnie te kosmetyki jakościowo nie przekonują. Nie będę oryginalna - jak tusz to tylko Loreal, teraz akurat False Lash Wings Sculpt.

Oglądałam sporo recenzji o tym false lash wings sculpt. Sama nie próbowałam ale nie mogę się napatrzeć na to pudełko i wygląd buteleczki. Kosmiczne to jest! :D

Gość tusztusz
Kostka, to nie tylko opakowanie jest kosmieczne, widzę,że ma wzięcie, bo ja również mam dosłownie ten sam ;] kosmiczna jest też szczoteczka ,koniecznie zobacz, wypróbuj

Gość polkapoleczka
Potwierdzam - False Lash Wings Sculpt jest genialny. Dawno nie byłam tak zachwycona jakąś nowością tak jak tym tuszem.

Gość Olka_89
Kostka89 no to najwyższy czas kupić i przetestować ja nie sprawdzisz na sobie to nigdy nie będziesz wiedziała czy to jest fajne czy nie :)

Gość Kiśka
Dziewczyny znalazłam tutaj dużo przydatnych komentarzy i poleceń, Dzięki!

Gość kalisiemily
No tak, z Lorealem wiesz, co kupujesz. Dobra jakość i w całkiem przyzwoitej cenie (najlepiej kupić w promocji). Akurat przy tym tuszu jest czym się zachwycać, efekt sztucznych rzęs, że aż miło popatrzeć.

Gość Monik7654
https://musecosmetics.eu/ posiadają w swojej ofercie niesamowicie skuteczne produkty. Aktualnie używam ich tuszu do rzęs i dziękuję mojej koleżance, że poleciła mi ten sklep. Oczy wyglądają jak po wyjściu od kosmetyczki, jestem abrdzo zadowolona

a ja używam z Avonu Super Shock i dotychczas nigdy nie udało mi się znaleźć żadnego lepszego. dla mnie rewelacja.