Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocne poty.. ktoras noc z rzedu

Polecane posty

Gość gość

Hej, dzis chyba juz piata noc z rzedu musialam wstawac i sie przebierac bo zlana bylam potem. Nie jest to zwykle pocenie sie po prostu, koszulka od pizamy jest tak mokra jakby byla wyprana. Czy jest to objaw jakiejsc choroby? Nie narzekam na zdrowie ostatnio mam drobne zawroty glowy. Czy takie poty moga byc skojarzone z choroba nerek lub alergia ( atopowa skora) Bo to sa rzeczy na ktore narzekam. Czy jest to moze jakis stan lekowy, ogolnie nigdy nie mialam problemow ale ostatnio zaczelam czesciej myslec nad tym ze mam trzydziestke na karku i nic w zyciu nie osiagnelam. Prosze doradzcie bo do lekarza narazie nie mam czasu isc, czy to moze byc cos powaznego?

Gość gość
takie poty to znak że organizm walczy z niezdrowym jedzeniem, należy badać tętno jeżeli dochodzi do 120 na min. trzeba wykonać podstawowe badania krwi ob itd. jeżeli ktoś ma 30-kę i przyznaje że niczego nie osiągnął to w tych czasach jest to oznaką inteligencji.

Gość gość
tutaj może przyczyną być stres.. na menopauzę, jesteś za młoda..

Gość gość
Staram sie dobrze odzywiac, zdrowo, chociaz wiadomo nie zawsze to mozliwe. Zrobic to badanie krwi mimo wszystko? Nie lubie latac po lekarzach

Jeśli masz silne poty, to już jest powód, by udać się do lekarza i zrobić badania. Trzeba znaleźć przyczynę dolegliwości. Czy to od stresu, zaburzeń hormonalnych, czy niezdrowej diety etc.? Przez Internet można tylko gdybać, a tutaj przecież chodzi o Twoje zdrowie.

Gość gość
Na pocenie: - kawa - alkohol - nadczynnosc tarczycy - objaw chłonniaka złosliwego - za ciepło w pokoju - niektórzy (ok. 10% ludzi) tak mają Jak zatrzymać pocenie? 1. Nie znam innego sposobu jak Electro Antiperspirant 2. Inni tylko obiecują, Electro Antiperspirant działa 3. Moje życie było zamknięte w jednym pokoju, wlasnie przez pocenie, Electro Antiperspirant zmienił moje życie 4. Terapia zdrowa, nieinwazyjna, bezpieczna, niemal dla każdego 5. Electro Antiperspirant 6. Electro ANtiperspirant 7. Probowałam wszystkiego, tylko Electro Antiperspirant mi pomógł