Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dać ex do zrozumienia ze mam ja w d***e?

Polecane posty

Gość gość

Byłem z nią 2 lata temu ponad i to jeszcze przez zaledwie parę miesięcy a jej totalnie odwalilo. Najpierw mnie obrażał, wyzywala się na mnie a na końcu zdradziła z inny którego jak to okreslila "kochała od zawsze". Związek byk po prostu dzieciarnią bo zachowywała się jak gowniara pisząc do mnie obraźliwe smsy i wiadomości a co drugi to było straszenie. W końcu zdałem na drugi kierunek na ta sama uczelnie o ona i zastanawiam się jak jej dać do zrozumienia ze mam ja w d***e. Mam coś odpowiadać jak podejdzie czy nie i czy omijać ja wzrokiem bo wszelkie teksty żeby dala sobie spokój itd nie działają. Jak traktować taka psycholke?

Gość gość
Up? Kobiety co was najbardziej wkurza w zachowaniu eks?

Gość gość
Powiedz jej, przy wszystkich, że jak nie da ci spokoju wp/ier/do/lisz jej i tyle.

Zignoruj. Jeśli zobaczy, że w jakiś sposób reagujesz na jej zaczepki to będzie się jeszcze bardziej nakręcać i nigdy ci nie da spokoju.

Gość gość
A może by tak ja zbluzgac albo zrobić coś obrzydliwego.

Gość gość
Ja bym to odebrała tak ze to Ty jesteś chory i w dodatku nadal coś do mnie czujesz, miałabym satysfakcję :)

Gość gość
Serio jak ja oleje i nawet nie zwrócę uwagi to ona odpuści i zrozumie ze mam ją w d***e?