Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzataooooa

Czy dajecie dziecku parówki a jeśli tak to jakie

Polecane posty

Gość malgorzataooooa

Witam, daje od jakiegoś czasu dziecku parówki. Moja córka ma dwa lata. Bardzo polubiła parówki ale tyle jest teraz informacji o tym że to nie zdrowe. Nie dawałam jej celowo, na wyjeździe dawałam jedzenie robione na szybko a później w domu nie chciała już jeść zu kremów z warzyw. Wcześniej jadła. Jakie parówki można dawać jakiej firmy polecacie? I co zamiast parówek dawać dziecku

Gość gość
Ja daję synkowi ale rzadko bo nie przepada on,kupuję z Sokołowa z szynki tam jest 93%mięsa W Lidlu piratki też ponoć dobre mamy tu pisały Ale ja nie próbowałam mój syn wszystko je co my,ma 2lata,co drugi dzień mu zupę gotuję bo on lubi zupki,i tak je przez 2dni ta potem inna.Naleśniki z dżemem z aronii,czarnej porzeczki.Placki z ciasta nalesnikowego ze startym jabłkiem, pyszne Jajecznica,ryż, kasze -gryczana,jęczmienna, manna Kanapki z ciemnego chleba ze słonecznikiem,z masłem, twarogiem,pasta rybna czasem płatki nesquik (rzadko na sniadanie) owoce jabłko banan-to codziennie,gruszka,brzoskwinia Lubi makarony (kupuję ciemne z pełnego ziarna),kalafior,brokuły Ale i kopytka zje:)jogurty jogobelli też zajada