Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 letni amanci

Polecane posty

Gość gość

podrywają mnie w pracy i w sąsiedztwie faceci po 40 . Mniej lub bardziej nachalnie. Dziwi mnie to , że świecąc pierścionkiem przed ich oczyma, ich to nie powstrzymuje. Niektórzy mają żony i dzieci. Wiadomo , ktoś powie że to tylko żarty... Co się dzieje w Waszych umysłach panowie ? hormony Wam skaczą ? Chce to zrozumieć ,bo niedługo zostanę żoną ...

Gość gość
gdzie ci mężczyźni....prawdziwi tacy

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
skoro wyszli za równolatkę to znaczy, że mają teraz starą babę w domu.. taki facet zaczyna szukać alternatywy, bo potrzeby dalej są a nie ma jak ich realizować.. małżeństwa rówieśnicze to nieporozumienie niestety i to zarówno dla mężczyzn jak i kobiet..

wiosna idzie :classic_cool: przed znajomymi możesz ściemniać, przed nami i samą sobą nie musisz - kręci Cię to

Gość gość
serio ??? rówieśnicze małżeństwa się nie sprawdzają ?? Mam 29 lat mój narzeczony też . Czyli za 10 lat on będzie szukał młodej jędrnej d**y....ja pie****e

Gość gość
pewnie szczujesz dupcią

Gość gość
Kręci to za dużo powiedziane. Jest miło wiedzieć że komuś się podobam . Mniej miło jeśli sobie uświadomię , że to stroszenie piór po to żeby zdobyć dymanie.

Gość gość
masz 29 lat i jeszcze nie wiesz jak wygląda życie? skąd ty się urwałaś? ja rozumiem jakaś nastolatka co zaciążyła z chłopakiem i się hajtnęła, ale w wieku prawie 30 lat powinnaś mieć trochę więcej rozumu...

Gość gość
nie mam dupci ani cycuszków aż tak apetycznych . Nie szczuję. Nie ważne...Chcę tylko wiedzieć czy każdemu facetowi po 40 się to dzieje ...i co robić żeby mąż był wierny

Gość gość
gość dziś To czy Wam się uda zależy od Was, a nie od tego, że będziesz młodsza czy starsza. Dbajcie o związek i o siebie, a wszystko będzie dobrze. Jeśli tamci faceci mieliby seks od swoich żon, nie szukali by tego gdzie indziej.

Gość gość
a co ja mam wiedzieć jak całe życie miałam tylko jednego partnera ?

Gość gość
Ocknij się faceci to hieny doświadczysz tego tak samo jak żony tych typów

Gość gość
4o lat to chyba kryzys wieku średniego co nie ?