Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za cho_lere nie moge nikogo znalezc

Polecane posty

Gość gość

Mam juz dosyc. Mam 30 pare lat i niedawno mi sie rozpadl zwiazek. Juz prawie rok czyli nie tak nie dawno. Nie mam zielonego pojecia dlaczego ci faceci sie okazuja takimi, ktorzy chyba za bardzo zachlysneli sie pobytem w uk i chca sie bawic zamiast pomyslec powaznie o zalozeniu rodziny . Oczywiscie nikt ci tego nie powie na poczatku. A mnie juz chol_era bierze i jakas wscieklosc i bezradnosc ze to wszystko nie ma sensu. Bo po co po raz kolejny probowac, bo ie razy mozna.

Gość gość
jakich wybierasz takich masz ... P R O S T E

Gość gość
Ze wszystkich stron presja. Z mojej strony checi, pragnienia. Juz nawet myslalam ktoregos razu zeby zostac samotna mama, ale nie jestem desperatka i egoistka. Tak, zajmuje sie soba, mam swietna prace i nie tyko, ale co to da, to nie daje szczescia, niby ten wlasciwy sam powinien przyjsc jak sie o tym nie mysli. Jednak czas leci i nie sie nei dzieje.

Gość gość
wybieram facetow ktorzy sa wporzadku, jednak to tylko pozory niestety, co sie okazuje pozniej.

Gość gość
Niestety musze sie zgodzic ze czesto sami sobie wybieramy takich partnerow(nie mowie ze w twoim przypadku tak jest ale czesto ludzie wybieraja podswiadomie pewnien typ). Bylam kiedys z takim jednym, mielismy wspolnych znajomych I kiedy go poznalam to opowiadali mi jaki to wspanialy facet tylko zawsze trafia na agresywne idiotki ktore nim rzadza. Jak zaczelismy razem byc to wszyscy sie cieszyli ze w koncu poznal kogos normalnego ktory nie bedzie walil z plaskacza kazdej jego znajomej za byle rozmowe hehe. jednak on potrzebowal kogos kto bedzie nim poniewieral bo teraz znowu z taka laska sie zwiazal, widocznie potrzebowal intryg, wybuchow zazdrosci, walenia po pysku, czegos czego ja mu nie moglam dac :) niestety teraz trudno traffic na kogos porzadnego, a jak sie zaczyna zwiazek (mowie tu o doroslych ludziach) to nie rozmawia sie o tym czego naprawde sie oczekuje od drugiej osoby, jakie ma sie cele. I wtedy jest problem jak sie okazuje ze on chcial sie tylko zabawic a ona planowala z nim przyszlosc.

Gość gość
Nie szukaj na sile. Jesli jest c***isana milosc to po prostu ja poznasz. Ja tez bylam dlugo sama i zupełnie przypadkowo poznany facet jest teraz moim mężem :)

Gość gość
Pewnie jestes brzydka i zaniedbana locha. Facet w kobiecie zakochuje sie w 5 sekund. Widocznie nie potrafisz nikogo zaintrygowac soba.