Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dłuższe spojrzenia ludzi

Polecane posty

Gość gość

Na ulicy. Świadczą o tym ze się podobamy czy nic nie znacza? Jesli sa takie kilkusekundowe a nie ulamkosekundowe

Gość gość
swiadcza o zainteresowaniu, niekoniecznie damsko meskim, czasami ktos mi kogos przypomina, ma w sobie cos ciekawego , mozliwe ze sie mnie podoba

Ja uważam, że coś znaczą. Czasem może okazać się, że masz wielkiego pryszcza i dlatego tak sie patrzył, ale jeśli jesteś pewna, że nie masz to coś jest na rzeczy. Przecież ludzie najpierw podobają się sobie fizycznie, a potem się poznają (wykluczając internet).

Gość gość
Akurat ja jestem facetem.. i dziś np przygladala mi się jedna kobieta ja zamyslony z pustym wzrokiem szedlem i tak mnie przycmilo i zauwazylem ze jak się mijalismy to się wpatrywala we mnie dziwnie.

Gość gość
Ja czasami spojrzeć na kogoś nieświadomie i tak się wpatruje aż ktos zagada czy się uśmiechnie przez co wytraci mnie z "równowagi "nieświadomości

Gość gość
Ona wygladala na swiadoma i patrzyla mi w oczy

Gość gość
Przypominales jej kogoś może Jeśli spodobała ci się to pozostałje zapomnieć albo szukac :P

Gość gość
Nie chodzi o to czy podobala byla ładna atrakcyjna po prostu mnie zastanawia czy to zawsze musi coś znaczyć. Nie zamierzam jej szukać bo mam kogoś.

Gość gość
gdybyś był zakochany w swojej partnerkę to nie zastanawialaby cie ta przypadkowa dziewczyna

Gość gość
Ja wpatruję się dłużej, bo jestem krótkowidzem.