Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Zdradziłam raz po alkoholu faceta. Jest mi z tym bardzo zle bo kocham mojego faceta nad zycie nie wyobrażam sobie życia bez niego. Byłam bardzo pijana ledwo pamietam co zaszło pomiędzy mna a tym drugim. Od tamtej pory nie pije w ogole alkoholu. Jestem z moim facetem 4 lata i 3 miesiące na prawdę bardzo go kocham chce z nim byc do konca życia. Nie wiem jak sobie poradzić z ta myślą,ze zrobiłam cos tak okropnego.

po co rozpamiętujesz skoro i tak niewiele pamiętasz? ;P Nie wiem po co kobiety tak rozwodzą się nad swoimi błędami i w kóło je wałkują w głowie. Było, minęło, nie do wiedział się i pewnie już sie nie dowie - a jeśli tak to powiesz ze to było dawno i byłaś niepoczytalna ;P Daj sobie spokój i ciesz się, że masz super związek !

Gość gość
zdradziłaś bo wypiłaś :D słabe tłumaczenie. jesteś tak naprawdę do niczego i masz we krwi ku/re/stwo. mężczyźni też tak się tłumaczą. ta, która doradza nic nie mówienie pewnie reprezentuje też taki sort. obrzydzenie bierze na takie kobiety i mężczyzn.

Gość gość
Nie uważam, ze mam w sobie kurestwo bo nie chodzę i nie bzykam sie z kochankiem czy kimkolwiek kiedy popadnie. Wiem, ze zrobiłam zle i nie tłumacze sie alkoholem bo wiem, ze to nie jest żadne wytłumaczenie. Zrobiłam okropna rzecz i Po prostu meczy mnie to strasznie i nie wiem jak sobie z tym poradzić.