Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Maksymilian?

Polecane posty

Gość gość

Maksymalnie mi się podoba dla synka. co sądzicie?

Gość gość
dużo jest podobnych postów na temat opinii o imieniu Maksymilian. Krótko streszczę: - imię się podoba - jest popularne - niektórym kojarzy się z imieniem dla psa (Max)

Gość gość
Maksymalnie ci się Maksymilian podoba? Maksiu... mnie się maksymalnie nie podoba. Ale to Twoje dziecko, a nie moje i to Tobie ma się podobać.

Gość gość
no właśnie mam dylemat . żadne inne mi się nie podobra a tu nagle się okazuje to nadają tak psom ;/ myślałam że dać Filip no ale Filipek pipek zaś przezwisko więc odpada .

Gość gość
jak ktoś sobie nazwie psa Kasia to też mu się później to imię z psem będzie kojarzyć.. teraz jest tyle małych Maksymilianów że wątpie by za jakiś czas kojarzyło się z psem, czy żeby dziecko miało nieprzyjemności z tego powodu że to imię dla psa

mam syna Maksymiliana, bardzo mi sie to imię podoba, mimo wlasnie komentarzy, ze jest to imię dla psa, zawsze jak ktos mi tak powiedzial, to mowilam, ze ja w dzieciństwie mialam psa imieniem (i tu imię tej osoby, która to do mnie mowila) jadaczka się zamykala i temat skonczony, takze jesli Ci sie podoba, to twoje dziecko i twoja sprawa

Gość gość
Polska taka katolicka jest, co drugi polak zywcem do nieba pojdzie, a wiekszosci sie imie Maksymilian-Max z psem kojarzy a nie ze swietym Maksymilianem Kolbe. Smutne to ;) Moj synek ma tak na imie i wszystkim sie bardzo podobalo i podoba. No ale nie mieszkamy w Polsce.

Gość gość
Imię ładne, ale trochę już zbyt popularne. Co do nazywania tym imieniem zwierząt - mój kot miał właśnie tak na imię (właśnie Maksymilian, nie Max) i nie wiem, dlaczego miałoby to być uwłaczające dla dziecka.

Gość gość
Bardzo podoba mi sie imię Maksymilian, Max . Chciałam tak nazwać syna ale cała rodzina i znajomi wlasnie tak mnie nastawili i nazywa sie Mateusz :/

Gość gość
Mnie osobiście się nie podobało do czasu kiedy siostra nazwala tak swojego synka. Teraz nie wyobrażam ze mógłby miec inne imię.

Gość gość
dzięki dziewczyny bardzo mi pomogłyście i chyba się skusze na to imię dla mojego synka

Gość gość
A u nas Maksiu ma się rodzić 24 lutego. Czekamy na niego. Imię ładne.

Gość gość
Miałam psa Czarka, miałam psa Kacperka, kotki Zuzię , Ritę i Zytę. Teraz mam koty Zenka i Maćka. Nie zwracaj na to uwagi a psa Maksia ma sąsiadka.

Gość gość
Maksymilian to bardzo ladne imie. Nawet zdrobnienie brzmi fajnie- maks- niektore zdrobnienia sa dziecinne , jak np. Karolina, karolcia :/ a maks fajnie :)

Gość gość
łanie imie

Gość gość
Mam rocznego Maksymiliana :) bardzo podobało nam się to imię i nie patrzyliśmy ani nie pytaliśmy nikogo o zdanie na ten temat! to nasza decyzja z której jesteśmy w 100% zadowoleni i nigdy nie przyszło nam do głowy żeby dać mu inne imię :) fajne ma zdrobnienia : Maksio, Maks, Maksiunio, Maksiulek itp