Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załapana na pinset

mamy na co przeznaczycie pinset złotych datku

Polecane posty

Gość załapana na pinset

bo ja na intensywne kursy jezykowe i w ogóle edukację dla mojego jedynaka gimnazalisty,wszak jak wejdzie w dorosłe życie polska będzie rumowiskiem gospodarczym ,więc niech zna ze trzy obce języki perfekcyjnie i niech ucieka ku lepszemu

Gość gość
Ja nareszcie spokojnie będem mogła poimprezować za zasiłek z mopsu, bo za te 500 bedzie żarcie dla dziciorów i zagrycha.

Gość soplicowa eva
ja na alkohole wydam z górnej pułki...

Gość gość
ja tysz ,wreszcie sprubuje tej całej szkodzkiej łyski

Gość siuciak
Ja planuje rozwod a ze nie pracuje to dostane na dwoje, opieke mi sad da bo ustalilismy z mezem ze sie zgodzi bo inaczej tylko bysmy dostali na jedno a co ja wtedy brde samotna matka bez dochodu

Gość gość
mnie przysługuje jedynie na drugie ale nie wzgardzę i podobnie jak autorka przeznacze na edukację dla dzieci,wiadomo że to rozawnictwo zrujnuje gospodarkę w pół roku. Idiotyzm.

Gość siuciak
Ja planuje rozwod a ze nie pracuje to dostane na dwoje, opieke mi sad da bo ustalilismy z mezem ze sie zgodzi bo inaczej tylko bysmy dostali na jedno a co ja wtedy brde samotna matka bez dochodu

Gość gość
dziś po co komu 3 jezyki? jakby mial cos waznego do powiedzenia na jkais temat to by sami tlumacza przyslali - taka prawda... Lepiej znac angielski i miec porzadne kwalifikacje typu programista, niz 3 jezyki a umiec sprzatac