Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO POWIECIE CIPCIE O TAKIEJ MADZI?

Polecane posty

Gość Mirek handlarz
"Auto osobiście sprowadziłem z Niemiec. Samochód bezwypadkowy z oryginalnym przebiegiem - tylko 88.000 km" "Posiadało tylko dwóch właścicieli - rok urodzenia 1955 i 1948." Klasyka:classic_cool:🖐️

Gość gość
ja tam mu wierze:classic_cool:

Gość gość
no ten przebieg rzeczywiście jest zastanawiający ale ja przecież nie mam zamiaru kupować auta tak jak mleka w sklepie że bez pomyślunku biore mleko z półki ładuje do koszyka i ide do kasy płacić tylko przy kupnie samochodu mam kumpla speca od furek i on go obluka w te i we wte, zrobi jazde próbną a i nawet jeszcze na stacje kontroli sie z nim bujniemy więc jakby coś z nim było nie tak to wiadomo ze nie kupie

Gość gość
a co ci sie podoba do 7-8tys zł ? ale bez jakiegoś wielkiego silnika 2.0 max do 1.6 bo nie mam zamiaru bulić 2 koła na ubezpieczenie a po za tym to będzie chlało kupe paliwa

Gość gość
prawik wiesz co ja bym tobie polecał za auto? bo sam bym takie wolał z tego względu że po pierwsze ubezpieczenie najtańsze z możliwych bo płaci sie za niego jak za litrówke benzyne, a dwa bardzo niskie spalanie średnio 5/100, a na trasie to 4/100, nawet w mieście możesz dynamicznie śmigać to ci nie łyknie więcej niż 6/100 a to czy poruuchasz przez auto czy nie to już inna sprawa, ale ja powiem w ten sposób, że jak dziewczyna miałaby mnie olać za to że jeżdze takim samochodem to tylko by pokazało że jest g****o warta i niech spjertala http://otomoto.pl/oferta/opel-corsa-1-3-diesel-klimatronic-ID6yhmtt.html#10cc4d95a1