Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odszkodowania powypadkowę

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem potrącił mię samochód na pasał i leżałam w szpitalu dwa miesiące. Zastanawiam się czy należy mi się jakieś odszkodowanie od sprawcy wypadku. A może znacie jakoś firmę która mi w tym pomoże ja słyszałem o www.eurekafinanse.pl czy ktoś ich zna

Gość gość
moja znajoma polecala mi kancelarie www.kancelaria-temida.pl w tym temaci sprawdz i zapytaj

Gość gość
A posiadasz ubezpieczenie ochrony prawnej? Jesli tak, polecam D.A.S. wyciągają ze wszytskich tarapatów:) szybkiego powrotu do zdrowia!

Gość ada8867
ja słyszałam o drb i podobno spoko, więc sobie sprawdź :)

o tej co piszesz nie słyszałam, ale moja znajoma niedawno została agentką drb i z tego co widze bardzo fajnie to wszystko tam ogarniają

Gość gość
powypadkowę? mię? ty potrzebujesz slownik ortograficzny a nie odszkodowanie ciemna maso!

Gość gość
a ja słyszałem że w dooopie jest jelito.

Gość ODSZKODOWANIE2016
Jeżeli: - Zostałeś poszkodowany w wypadku ? - Miałeś wypadek będąc pasażerem, kierowcą,pieszym,rowerzystą - Straciłeś kogoś bliskiego w skutek wypadku w kraju lub zagranicą - Odmówiono Ci wypłaty odszkodowania lub je zaniżono - Miałeś stłuczkę? - Doznałeś uszczerbku na zdrowiu, przez który nie możesz pracować?. Nie masz pieniędzy na dalsze leczenie i rehabilitacje Oferuję: Pomoc prawną: - rekompensatę finansową za doznanie obrażeń w wypadkach (komunikacyjnych, w pracy, w rolnictwie) - rekompensatę finansową za stratę bliskiej osoby - rekompensatę finansową za błędy medyczne - dopłatę do naprawy uszkodzonego pojazdu - uprawnienia osób poszkodowanych - zagadnienia postępowań przed sądowych - zagadnienia dotyczące wypadków drogowych i kolizji - weryfikacja spraw już prowadzonych - ocena faktycznych rozmiarów zdarzenia i wielkości należnego odszkodowania Medyczną: - porady dotyczące leczenia po wypadkach - kontakt z wysokiej klasy kliniką rehabilitacyjną Finansową: - kontakt z fundacją na rzecz osób poszkodowanych w wypadkach drogowych -Jeśli nie wiesz jak uzyskać odszkodowanie i w jakiej wysokości lub uważasz, że zakład ubezpieczeniowy je zaniżył (a jest to częstą praktyką) - moja oferta skierowana jest do Ciebie. -Jeśli po 9 sierpnia 1997 roku ucierpiałeś w wypadku komunikacyjnym (jako kierowca, pasażer, pieszy czy rowerzysta) lub straciłeś bliską osobę może należy Ci się odszkodowanie. Zgłoś się do nas ,a uzyskamy dla Ciebie Najwyższe Odszkodowanie powypadkowe Napisz chyrzynskisebastian@gmail.com

Gość gość
W kwestii odszkodowań najlepiej zwrócić się do kancelarii. Agnieszka Mikołajczyk z Meritum jest najlepsza. Napisz na biuro@meritumodszkodowania.pl, porada wstępna jest za darmo! Ja się zgłosiłam po wypadku samochodowym i wszystko dobrze się skończyło.

Ze swojej strony mogę polecić http://odszkodowania-romanski.pl/ Osobiście nie korzystałam, ale znajomy dzięki nim wywalczył dużo większe odszkodowanie powypadkowe. A wcześniej próbował sam i niestety jak to szarego człowieka zbywano różnymi przepisami.

ej, czepiacie się błędów ortograficznych, wiecie, jaka to jest trudna sytuacja wypadek? pogadajcie sobie z kimś, kto się zajmuje takimi sprawami, jak na przykład ta moja znajoma co tam wyżej wspominam, to nie jest łatwa sytuacja wcale

Gość gość
Można zawsze poradzić się w jakiejś kancelarii adwokackiej. Ja jak miałam problem zgłosiłam się do tej kancelarii http://adwokat-lodz.eu/.

Gość gość
Odszkodowanie to podstawą po wypadku. Ja jak miałem wypadek, potrącił mnie pijany kierowca to nie odpuściłem. Poszedłem do tej kancelarii www.adwokatkowalczyk.pl i wszystko mi powiedzieli co i jak i wyszło na moje.

Gość gość
nauczcie się chodzić po pasach . wlazicie na jezdnię w słuchawkach bez rozgladniecia. kierowcy to nie sokoly do chuj aa ...jeśli ty nie widziałaś ze coś się zbliża może on nie widział ciebie. odblaski tez robią swoją robotę nawet kiedy jezdnia i pasy są oswietlone

Gość gość an
ja bym cie tez pozwala o odszkodowanie za zniszczenie auta ;) trzeba się rozglądać a nie wlazi na pasy jak święta krowa

Gość natia

Ludzie chwalą to Europejskie Centrum Odszkodowań, bo w całej Polsce działają i oferują realną pomoc.