Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gggb jestes moze?

Polecane posty

Gość gość

gggb jestes moze?

Gość
Z doskoku na telefonie, a co? ;)

Dyzio jeśli to ty do mnie od 5 rano z różnych numerów wydzwaniasz i się nie odzywasz albo charczysz - znajdę cię.:D

Gość gość
pozdro od artura;-)nie ma mnie tu zbyt czesto bo w pracy jestem

Gość
gość dziś a ja własnie wyszłam ;) i średnio kojarzę kim jesteś(za duzo podszywów.:P man on the moon dziś o 5 to spałam.:D i nie dzwonie nad ranem do nieznajomych mężczyzn. 😴 :D ps. fajny avatar hahahah:D:D

Gość gość
avatar frajerski tak samo jak jego właściciel a ty gggb/him masz pozdrowienia od Mariuszka (taksówkarza) :D

Gość
gość dziś koterba wypierdalaj. :o bo założę fejkowy profil na fb i napisze do twojej zony-podeśle kilka tematów. :D

Gość
:D:D wole coś na niego mieć..:D chociaż nie wiem czy ona korzysta z tego profilu.;)

Gość gość
tak zrób him wygłupisz sie jeszcze bardziej tępa zdziro do rżnięcia ! hehehe a ty srun, na kolana psie jak chcesz przemówić do swojego Pana kundelku :D

Gość
dobra koterba ja tego nie zrobię bo mam cie gdzieś i nie mam czasu na takie zabawy.;) Zresztą szkoda i tak twojej biednej zony. ;) Przestań już sie rzucać. :D

Gość gość
proponuje jak najszybciej napisać do Pani Kotarby, wnet okaże się że kolejny raz zbłaźniliście się kafeteryjne klauny ! pajace i muppety hehehe ze srunem na czele Najlepiej napiszcie zaraz do tej Pani BUAHAHAHA hahahahaha :D:D:D:D:D Żałosne pokraki :)

Kotarby? Czyli tak jak sądziłem, gggb się nieco pomyliła. Żona jaka by nie była i trójka dzieci u takiego imbecyla jak ty też pewne wątpliwości wzbudza.;) Grzegorzu Kotarba. :D

Gość gość
a najlepsze jest to, że tak jak srunowi, tak samo ścierce gggb oraz srysiątku skasowałem konta które mieli ponad rok czasu :D hał hał :D:D:D szczekajcie sobie dalej do monitora :D:D:D Piszcie do Pani Kotarby czekam... :D Ja i 4 dzieci ? hehehehe chyba was już całkiem pogięło szykuje się wasza kolejna porażka a mój triumf :D 🖐️

Gość
man on the moon dziś dobrze wiesz ze to nie ja go znalazłam. :D gość dziś to ty tylko potrafisz szczekać do monitora.:D Bałeś sie nawet zadzwonić?

gość dziś Najlepsze jest to, że jeśli o mnie chodzi - g****o mnie moje konto interesuje. Jarasz się gimbusie jakbyś co najmniej prezydenta zabił. :D Albo dotknął cycka. :D

Gość gość
o i samo srysiątko przylazło heheh :D 🖐️ pamiętaj, żeby nie pyszczyć za dużo bo znowu ci konto skasuje :D i zmień te wieśniackie buty lambadziaro :D ps. Jak tam ślepy kocur kaleka bez gały ?

Gość
koterba mnie tez niezbyt przejęło zablokowanie konta-jak widzisz. :D

Zjadłam parówkę w Środę Popielcową więc wiem co to ryzyko dzifko :classic_cool:

Gość
gość dziś powiedziałam ci coś...wyjdź już z tego tematu. :) jesteś naprawdę psycholem-jak można cieszyć sie z choroby bezbronnego zwierzęcia?! :o

gość dziś Zapytaj sam siebie ile banów na ip dostałeś zanim nieroztropna modka, nie weryfikując twojej głupoty, dla świętego spokoju zablokowała profil sysi i gggb. Mój poleciał z innego powodu i nie miałeś na to wpływu pryszczersie. :D

Gość gość
za to mnie bardzo usatysfakcjonował ten fakt, że posprzątałem co nieco ten syf z kafeteryjnych śmieci jaky wy :D I nie jestem Kotarba przykro mi :D Śmiać mi sie z was chce, bo jesteście bezsilni i bezradni jak małe dzieci :D

Gość
Sysia91 dziś hahahahah no tak- życie na krawędzi. :D 🖐️

Gość gość
srun jakim ty jesteś leszczem to jest masakra twoje konto poleciało po moich powiadomieniach naiwny Januszku :D Tak samo jak gggb i srysiątka i zapewniam cię że przed blokadą modka musi mieć solidne dowody winy blokowanego użytkownika i tak było właśnie w twoim przypadku po mojej prowokacji, w którą dałeś się wciągnąć jak niczego nieświadome dziecko, a ja to jak widać skutecznie wykorzystałem :D

Zapewniam cię, że modka nie wie co czyni momentami, ale jeśli tak cię to jara - przyznaje rację. Skasowałeś mi profil. Poległem. Skasuj też ten. :classic_cool: