Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulisiia

jak Go zrozumieć?

Polecane posty

Gość Tulisiia

Poznałam mężczyznę na portalu, pisaliśmy kilka miesięcy potem spotkaliśmy się kilka razy nawet mnie pocałował, bawil się z moimi dziećmi, pomagał. Potem urwał kontakt, strasznie cierpiałam, kilka dni temu nie wytrzymałam i do niego napisałam wymieniliśmy kilka wiadomości i zapytałam wprost o co mu chodzi to stwierdził że to za szybko że nie potrafi zbudować związku ze jestem cudowną kobietą ale nie potrafi sie teraz zaangażować . Nic już z tego nie rozumiem. Co robić? Nie chce się spieszyć, ale bardzo go polubiłam.

Gość gwoli wyjasnienia
Widocznie go ta cala sytuacja po glebszym przemysleniu przerosla. Musisz to zaakceptowac. Moze poznal tez kogos innego kto mu bardziej odpowiada a ma problem z powiedzeniem ci prawdy. Jesli stwierdzil, ze nie potrafi sie teraz zaangazowac to nie ma chyba sensu go kontaktowac bo ty nie chcesz kumpla do pogadania tylko faceta do zwiazku.

Gość gość
Czego niby nie rozumiesz? Facet nie jest tobą zainteresowany

Gość Tulisiia
To nie potrafi tego wprost powiedzieć? 30 letni facet, a zachowuje sie jak szczeniak.

Gość gwoli wyjasnienia
Niektorzy po prostu nie potrafia badz nie chca urazic drugiej osoby. Kazdy jest inny. To co najwazniejsze ci powiedzial. Wiec o co ci chodzi? Jedyne co mozna mu zarzucic to to, ze zamiast urwac po prostu kontakt powinien ci to od razu powiedziec a nie dopiero na twoja prosbe. Ale niektorzy inaczej nie potrafia. Jak sie schowaja to mysla, ze sprawa zalatwiona. Kobieta natomiast oczekuje jasnej sytuacji. Ale teraz juz ja masz.

Gość Tulisiia
To po co do mnie teraz pisze? No kurde idiota chyba jakiś...

Gość gwoli wyjasnienia
Jak to po co? Bo jest facetem :D a faceci to egoisci. Po pierwsze nawet jesli nie chce z toba zwiazku to nie chce abys tak szybko o nim zapomniala, bo to lechta jego ego. A po drugie w ten sposob uwalnia siebie od winy bo przeciez ma z toba wciaz dobry kontakt i nie jest zadnym draniem. Duzo sie jeszcze musisz w zyciu nauczyc. To faceci sa prosci, a kobiety skomplikowane - nie na odwrot.

Gość gość
Może i są prości.. Widoczniej ja jeszcze mam z nimi problem. To niech spada. Dzięki

Gość gość
problem to ty masz ze sobą skoro na siłę szukasz tatusia dla swoich bękartów!

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedz na swoje pytania napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jestem z jej porad bardzo zadowolona i jeszcze ngdy mnie nie zawiodła. Podaje Ci namiar tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Bękart to jesteś ty... Wypisując takie teksty widocznie masz problem ze sobą.