Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi 91

Planujemy dzidziusia :D

Polecane posty

Gość MamaMloda39
Co do płodności to sie aż za bardzo boje że jest dobra. Wiecej dzieci mieć nie chcemy a obawiam sie ze z takimi predyspozycjami trafi nam sie Kinder niespodzianka :)

Gość Mała Mi 91
Miałaś więc fajny poród ;) A co do kinder niespodzianki..hmm będzie najwyżej kolejny gość do kochania ;)

Gość gość
My też rozpoczęliśmy starania o rodzeństwo dla małej. Stosujesz coś oprócz kwasu foliowego?

Gość grazia87
Autorko i co robiłaś test? ja niestety nie zaszłam w tym cyklu teraz staramy sie dalej tez mam dwulatke :) mój poród był z tych szybszych i bez problemowych bez nacinania,pękniecia itd.tylko młoda nie chciała piersi troche powalczylysmy ale karmiłam tylko 6 tyg. teraz pora na drugie bo zaraz stuknie trzydziecha :(

Gość gość
Z partnerem też planujemy dziecko :) Gienkolog polecił mi tester dni płodnych - Afrodytę. Używała jej któraś z was?

Gość gość
Zastanawiam się jak duża jest szansa na poczęcie w 10 dniu cyklu przy 27 dniowych cyklach. Co myślicie?

Gość gość
Korzystam z Afrodyty już jakiś czas i jestem zadowolona. Wynik zawsze pokrywał się z interpretacją ginekologa ;)

ahhhosiczek919191 z jakiego powodu mialas robione hsg i laparoskopie i jak szybko po zabiegu zaszlas w ciaze bo ja jestem wlasnie tera po tych zabiegach poniewaz mam endometrioze

Gość gość
Biedne dziecko.... Ma matkę, która opowiada w internecie, że chce rozmnażać się, a jeszcze będzie miało rodzeństwo. No i wiadomo skąd tyle patologii w kraju. Patole rzucają się na nieszczęsne 500 zł.

Gość gość
gość 2016.03.28 Korzystam z Afrodyty już jakiś czas i jestem zadowolona. Wynik zawsze pokrywał się z interpretacją ginekologa oczko.gif Kupiłam ją parę dni temu i dzisiaj zobaczyłam paprotki, więc jednak działa.