Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o porady w pielęgnacji włosów kręconych

Polecane posty

Gość gość

Hej . Więc tak ... Mam kręcone , wycieniowane włosy tak gdzieś 5-6 cm od początku stanika :D . Sądzę , że moje włosy pod względem zdrowia są całkiem przyzwoite jednakże .... nie wiem jak je układać po umyciu tak aby ładnie wyglądały jak wyschną :( . Wyczytałam się różnych rzeczy na ten temat i staram się do nich dostosować ale bardzo zadko się ułożą naprawdę bardzo ładnie zaś często gęsto ukladają się tak że pożal się Boże . Jak należy ugniatać mokre kręcone włosy , czy od samej nasady ? Co ma wplyw na to , że w moimi lokami to jak z lasem na loterii - albosię ułożą lub nie ? Proszę o pomoc . A i jeszcze jedno ... jak z nimi Holender spać , aby na drugi dzień wyglądały przyzwoicie , nie ugniotły się . Próbowałam już z zwiniętym kocem i włosami zarzuconymi za niego , ale po tym uzyskiwałam efekt uniesienia się loków w okolicy szyi , co wyglądała jakbum miała kwadrat na głowie :) . Proszę o porady

Gość gość
Wejdź na blog Anwen :) ona tam pisze dużo o włosach kręconych bo sama takie ma i jest wręcz mistrzem