Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak kategoryzują kobiety

Polecane posty

Gość gość

kobieta podoba mu się: 1) ale nie jako kobieta z którą mógł by się związać, tylko jak obiekt, który jest dla niego do zdobycia i zaliczenia 2) jako kobieta z którą mógł by się związać nie rozumiem jak może się komuś ktoś podobać tylko do zaliczenia - możecie to wytłumaczyć (i nie mówię tu o dyskotekowych lampucerach czy jakiś dzieciatych tylko zwykłych kobietach)? bo jak mnie się podoba facet, to chciałabym go bliżej poznać i dopiero wtedy stwierdzić czy chcę się z nim związać czy nie. i drugie pytanie: jakie są kryteria by z obiektu 1 stać się obiektem 2?

Gość gość
zawsze możesz normalnego faceta poszukać i problem sam zniknie

Normalni tez sie zdarzaja ... Obroc kolejnosc ... Innej nie ma niz zwiazac sie na cale zycie albo nie ... :p

Gość gość
A jak można tak kategoryzować mężczyzn? Przecież kobiety postępuję identycznie jak faceci, z jednymi wolą się bawić i ich zaliczać, a z innymi tworzyć związki. Ja osobiście nigdy nie "zaliczyłem" żadnej kobiety, zawsze chodziło mi o coś poważniejszego, więc najwidoczniej trafiasz na dziwny typ facetów.

Gość gość
Autorko a może za szybko się oddajesz? To nie musi być wina facetów tylko twoja

Gość gość
nie oddaję im się własnie, świdrują oczami, stają na głowie by przyciągnąć uwagę, ale nie zagadają, więc domyślam się że nie myślą o mnie poważnie i to mnie zastanawia. dlaczego nie chcą poznać tylko albo zaliczyć albo nic. co z tego za przyjemność że zaruchają i porzucą kobietę, że jej narobią nadziei? to jest okrutne i niezrozumiałe

Gość gość
up