Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

good  girl  gone  bad96

Mówią na mnie szlauf czy to komplement?

Polecane posty

Cholera po tej akcji z hotelem i chłopakami cała dzielnia o wszystkim wie:(:(:o Chodzi o to ze wołają na mnie szlauf, ale zdaje mi sie że sa zazdrosni, że akurat taka laska jak ja im sie nie nadstawila :) W sumie nigdy mnie o to nie poprosili, wiec nie bylo okazji :)🖐️ Twierdza też że mam schizofrenie, i ze wszystkiego wypieram, ale co niby innego moglabym zrobic w tej sytuacji jak to wstyd jak cholera? Mieli trzymac gęby na kłodke Ci z tego hotelu, ale jak widać musieli kłapac dziobami i wszystkim się pochwalić że zaliczyli jak to mówili "czarnulke" :D:D:P To jest moja sprawa co i z kim robie, z kim sypiam itp. ale jak widać wszyscy próbują być materacami :o🖐️ Powiem wam jedno, pilnujcie swojego dupska :D:D:P

Gość gość
Jestes chora psychicznie :(

Gość gość
hahahaha Tadzio vel GGGB96 MASZ FANTAZJE.....

Gość gość
alinko robilas juz test na hiv ?

Gość k ce
ona nie musi robić testów, bo ma trypla na 100% prawda ściereczko ? ps widać, że jesteś nie lubiana na kafe, bo co chwile masz podszywa hehehehe i tym razem to nie ja, ale z nudów wymyślę coś extra :D:D:D

Gość
k ce dziś daj już spokój. :) Naprawde nie mam teraz czasu na jakieś dziecinne przepychanki. :) nie mam potrzeby być tutaj na kafe "górą" wiec rób co chcesz bo mam to gdzieś. wiem ze to akurat nie ty- obstawiam cynica ;)

Gość gość
brawo !!! :D:D:D:D jedziesz z tą lampucerą ! myslała, że już ma spokój, a tu znowu porażka hehehe :D:D:D żałosna i godna politowania kafetereyjna pseudopersonka, bez życia osobistego... Dawno nie jęczała nic o pedałku zbereźniku :D

Gość gość
ja tobie spokój ? w życiu ! poza tym znowu coś bełkoczesz pisz lepiej do mojej rzekomej żony to szybciutko dowiesz się, że znowu bredzisz, z resztą jak zawsze...

Gość gość
zajeta gniciem na kafe

Gość
gość dziś nie będę do nikogo pisać bo mnie to nie obchodzi i to nie ja wyszukałam tamten profil. :) edit. pokaz bo nie pamiętam. Może zartowalam-nie wiem, nie kojarzę i naprawdę mam to teraz gdzieś-mam problemy rodzinne i wchodzę na kafe tylko dla zabawy, w dupie mam to ile będę miała tu "hejterow".

Gość gość
już sie tak nie tłumacz taka mądra byłaś wczoraj i chciałaś haka na mnie szukać, a tu znowu będzie zonk...

Haka mam takiego, że mam screeny z twojego mega zenujacego pokazu :D:D. Choc nie powiem, cipcie mialam obślizgłą jak trzepałeś do kamerki, ale fakt faktem było słabiutko i zdania nie zmienie :D

Gość gość
w*********j GGGB ty szmato do walenia, bo na serio jesteś żałosna i każdy cię tu jedzie jak psa